Woeltand

Woeltand - Bas van der Velde | Northernlights300.org

... De thema's zijn echter zo universeel dat het boek voor iedereen zeer toegankelijk en onderhoudend is ... Woeltand | Handelsonderneming Jan van Engen B.V. ... . De roman is de roman. Ik, Bas van der Velde (1967), ben auteur van de roman Woeltand. Inspiratie hiervoor vond ik in ruim 16 jaar leiding geven aan eigenwijze organisatieprofessionals bij Rijnconsult, een middelgroot organisatieadviesbureau. Geboren in Heer en ik ben direct na mijn middelbare schooltijd in Maastricht vertrokken naar Rotterdam om bedrijfseconomie te studeren. De woeltand (gemonteerd aan een frame) is door middel van een snelwisselsysteem aan de Knikmops te ... Woeltand - Waarom Professionals leiding nodig hebben ... . De woeltand (gemonteerd aan een frame) is door middel van een snelwisselsysteem aan de Knikmops te bevestigen. De woeltand is inzetbaar om b.v.:-Straatwerk uit te breken-Boomwortels los te trekken. Gewicht 52 kg Woeltand . € 400,00 excl Btw Degelijke kleine 3 tand om sporen open te trekken. Share : Berichtnavigatie. Prev Next Leave a Comment Reactie annuleren. Your email address will not be published. Mijn naam, e-mailadres en website ... Woeltand is op een l...

INFORMATIE

AUTEUR
Bas van der Velde
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
Woeltand.pdf

OMSCHRIJVING

De ietwat afgestompte Brandsma balanceert met zijn adviesbureau op het randje van faillissement. Met behulp van zijn jarenlange ervaring, intensief cokegebruik en promiscue gedrag probeert hij te redden wat er te redden valt. Terwijl zijn privéleven steeds meer ontspoort, lijkt ook de ondergang van zijn bedrijf onafwendbaar. Komt Brandsma tot inkeer of wordt dit zijn persoonlijke ondergang? Bas van der Velde beschrijft in de roman Woeltand met een fl inke dosis humor en zelfspot de wereld van zakelijke dienstverleners en adviseurs met een knipoog naar het cultuurtje aan de zuidkant van Amsterdam. Een vlijmscherpe en hilarische schets voor iedereen die leidinggeeft of hen adviseert, zoals consultants, juristen, accountants, etc. Maar misschien wel meer voor mensen die in hun persoonlijke of zakelijke sfeer met dit soort mensen van doen hebben. "Maarten 't Hart heeft ooit gezegd dat een auteur in fi ctie meer feiten kwijt kan dan in non-fi ctie. In dit boek wordt de waarheid gelogen die doorgaans aan het zicht onttrokken blijft . Wie wil weten hoe het in het echte leven van professionals toegaat leze dit boek. Ik heb er, soms met het schaamrood op de kaken, van genoten.' Harry Starren, voormalig directeur De Baak, momenteel spreker, dagvoorzitter en ondernemer."Bas kijkt met relativerende afstand naar het besturen van een adviesorganisatie terwijl zijn passie voor de uitoefening van het vak onverminderd doorklinkt.' Theo Camps, voormalig bestuursvoorzitter Berenschot en Rijnconsult, momenteel Hoogleraar TIAS. Woeltand is geïnspireerd door 15 jaar leidinggeven aan eigenwijze professionals. De lessen die op dit gebied in het boek zijn verstopt, kunnen via www.woeltand.nl worden ontsloten.

Wil je het boek lezen?Woeltand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas van der Velde. Lezen Woeltand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN