Visagie by Marlou

Visagie by Marlou - Marlou Reijnders | Northernlights300.org

...n het leren. Het plaatje moet kloppen. Zo kan de essentie van Marlou Reijnders haar gedachte achter en gevoel voor visagie treffend worden samengevat ... Visagie-Marlou - Home | Facebook ... . Het is een overtuiging die zij heeft meegekregen van haar ouders, typisch mensen met gevoel voor stijl en klasse. Tarieven 2020Bruidsmake-up op locatie incl. Try out: € 179,00Bruidsmake-up & bruidskapsel op locatie incl. Try out: € 289,00Touch up in de avond make-up & kapsel (ca.30-45 minuten): Visagie-Marlou werkt met een team van proffesionele stylisten met veel ervaring voor de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up! Make ... Tarieven | visagie-marlou ... .30-45 minuten): Visagie-Marlou werkt met een team van proffesionele stylisten met veel ervaring voor de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up! Make-up artist Kim Hairstyliste Shariva BEAUTY, HAIR & MAKE-UPBeauty & Visagie-Marlou wordt gerund door de passie van Marlou Lindelauf-van Wersch.Ik ben freelance make-up artist/ hairstylist en laat bruiden stralen op hun mooiste dag en modellen schitteren voor de camera of op de catwalk. Of het nu om uw eigen bruiloft gaat of er gewoon een keertje goed uit wilt zien, bij Beauty & Visagie-Marlou is het allemaal mogelijk. Visagie Opleiding op hoog niveau. In de Limburgse wereld van visagie en styling is Marlou Reijnders een begrip. Ze werkt al jarenlang met topfotografen, doet metamorfoses voor bekende en onbekende Nederlanders, is betrokken bij tv-series als Flikken Maastricht, verzorgt de visagie bij grote tv-shows en videoclips en werd gevraagd voor de spetterende openingsshow van H&M in Maastricht. Visagie by Marlou, voor iedereen die iets wil leren over visagie, maar ook voor iedereen die verder durft te kijken dan de buitenkant en wil zorgen voor dat kloppe...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlou Reijnders
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
Visagie by Marlou.pdf

OMSCHRIJVING

Visagie is weliswaar een vak apart, maar iedereen kan het leren.Het plaatje moet kloppen. Zo kan de essentie van Marlou Reijnders haar gedachte achter en gevoel voor visagie treffend worden samengevat. Het is een overtuiging die zij heeft meegekregen van haar ouders, typisch mensen met gevoel voor stijl en klasse. En ook een overtuiging die ze als professioneel visagiste met toewijding wil overbrengen aan u. Visagie is weliswaar een vak apart, maar iedereen kan het leren. Marlou helpt u daar graag bij middels het toelichten van de basis van het vak aangevuld met handige tips voor gemakkelijk dagelijks gebruik, ingekleurd door Marlou's persoonlijke ervaringen. Het gaat erom de juiste gezichtskenmerken te accentueren en andere aspecten van het gezicht te camoufleren om het gewenste effect te bereiken en zo te zorgen voor een balans tussen innerlijk en uiterlijk. Visagie heeft immers ook alles te maken met emotie.

Wil je het boek lezen?Visagie by Marlou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlou Reijnders. Lezen Visagie by Marlou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN