Spiritueel geldbewustzijn

Spiritueel geldbewustzijn - Thorsten Weiss | Northernlights300.org

...ueel geldbewustzijn Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Spiritueel geldbewustzijn (eBook) Thorsten Weiss is een geweldige auteur ... Boek: Spiritueel geldbewustzijn - Geschreven door Thorsten ... ... . Download en lees het boek Spiritueel geldbewustzijn op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Spiritueel geldbewustzijn in PDF, ePUB, MOBI. Erger je je wel eens als je iets moet betalen? Of vind je het moeilijk om geld te vragen? Thorsten Weiss Spiritueel geldbewustzijn. Gedrukt boek . Werkboek om te komen tot een nieuw, want spiritueel, concept van geld en geld verdienen. Genre Non-Fictie Onderwerpen Esoterie algemeen, geld, Geld, esoterische kennis, Wij ... Spiritueel geldbewustzijn - review - Just Be You ... . Gedrukt boek . Werkboek om te komen tot een nieuw, want spiritueel, concept van geld en geld verdienen. Genre Non-Fictie Onderwerpen Esoterie algemeen, geld, Geld, esoterische kennis, Wijsbegeerte, Psychologie, Filosofie van de economie, Mens en Maatschappij, Esoterische visie, spiritualiteit De oefeningen in dit boek geven je de mogelijkheid om je een nieuw, spiritueel geldbewustzijn eigen te maken. Je gaat aan de slag met affirmaties, oefeningen en meditaties, en je gaat vooral veel spelen, want geld vraagt om een vanzelfsprekende, lichte en speelse omgang. Thorsten Weiss is coach voor nieuw bewustzijn en zelfheling. Het is tijd voor een nieuw spiritueel geldbewustzijn: wie geld uitgeeft, bereikt anderen die het verdiend hebben, en wie geld vraagt, schat zichzelf op waarde. Geld is een vorm van energie waarmee we onze waardering aan elkaar kunnen uitspreken.Het oude concept van geld, waarin hebzucht een hoofdrol speelde, heeft zijn tijd gehad. 14-apr-2014 - Soms heb je van die dagen dat je steeds hetzelfde dier tegenkomt op je pad, of er over droomt. Dan kan het zijn dat dat dier je iets te vertellen heeft. Elk dier heeft namelijk een spirituele betekenis. Ze symboliseren de dierlijke kant van onze persoonlijkheid. Wil je weten wat de spirituele betekenis van jouw totemdi… Zolang wij geld ervaren vanuit een oud geldbewustzijn, zien wij het als een machtsinstrument, waarbij hebzucht de hoofdrol speelt. Het is belangrijk om te beseffen dat wij zelf deze waarde geven aan geld en dit dus kunnen veranderen in een nieuw spiritueel geldbewustzijn : wie geld uitgeeft, bereikt anderen die het verdiend hebben, en wie geld vraagt, schat zichzelf op waarde. Spiritueel geldbewustzijn. 0 van 5 € 19,50 In winkelmand; Spirituele boodschappen voor de transformatie naar de vijfdimensionale wereld - Telos 2. 0 van 5 Spiritueel bewustzijn. Spiritueel bewust zijn is het bewust zijn van/over je spirit en spiritualiteit. Er bestaan diverse definities wat dit precies inhoudt. Spirit wordt ook wel hogere zelf of ziel genoemd. In het Complete HSP Jaartraject ontdek je precies wat spiritualiteit inhoudt....

INFORMATIE

AUTEUR
Thorsten Weiss
DIMENSIE
10,31 MB
BESTANDSNAAM
Spiritueel geldbewustzijn.pdf

OMSCHRIJVING

Erger je je wel eens als je iets moet betalen? Of vind je het moeilijk om geld te vragen? Dan ervaar je geld waarschijnlijk als een machtsinstrument van een oud geldbewustzijn. Het is tijd voor een nieuw spiritueel geldbewustzijn: wie geld uitgeeft, bereikt anderen die het verdiend hebben, en wie geld vraagt, schat zichzelf op waarde. Geld is een vorm van energie waarmee we onze waardering aan elkaar kunnen uitspreken.Het oude concept van geld, waarin hebzucht een hoofdrol speelde, heeft zijn tijd gehad. Het leven is niet bedoeld om geld en rijkdom te vergaren, maar om je eigen, fantastische uniciteit te ontdekken. Daaruit ontstaat rijkdom op alle gebieden van je leven, ook uitgedrukt in geld.De oefeningen in dit boek geven je de mogelijkheid om je een nieuw, spiritueel geldbewustzijn eigen te maken. Je gaat aan de slag met affirmaties, oefeningen en meditaties, en je gaat vooral veel spelen, want geld vraagt om een vanzelfsprekende, lichte en speelse omgang.Thorsten Weiss is coach voor nieuw bewustzijn en zelfheling. Met behulp van het kristallijne-matrix-model leidt hij spirituele coaches op.

Wil je het boek lezen?Spiritueel geldbewustzijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thorsten Weiss. Lezen Spiritueel geldbewustzijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN