Parapsychologie

Parapsychologie - R.S. Broughton | Northernlights300.org

...ychologie! Met deze proefles krijg je een indruk van de cursus Parapsychologie van het NTI ... Daghoroscoop | Astropsychologie.nl ... . Je krijgt inzicht in de lesstof. Je kan ook alvast vragen maken en deze zelf controleren. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Heel veel succes en plezier met de ... Het vak parapsychologie-oude-stijl zal verdwijnen, vermoedt hij. Maar de aandacht voor buitengewone ervaringen van de menselijke geest niet. Aldus scheidend filosofieprofessor Hans Gerding. De belangstelling voor de 'exceptional ... bol.com | Parapsychologie, R.S. Broughton | 9789020280555 ... ... . Aldus scheidend filosofieprofessor Hans Gerding. De belangstelling voor de 'exceptional experiences' hoort ook meer thuis in de medische sfeer, die van de geestelijke gezondheidszorg. Hoewel onze expertise ligt op het gebied van de parapsychologie heeft het I.P.A. ook een uitgebreid netwerk van praktijkhouders uit andere alternatieve disciplines (reïncarnatietherapie, bioresonantie, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde/voedig, tantra & tao etc.etc.) zodat we u ook op een veilige manier kunnen doorverwijzen, mocht dat ... Vandaag: De Cusp van de Magie (19 juni - 24 juni) Deze cusp valt samen met de langste dag van het jaar op ons noordelijk halfrond. De overlevering wil dat in deze 'midzomernacht' de bovenaardse geesten feest vieren, omringd door de zwoele geuren en overdadige schoonheid van de zomer. Benieuwd naar jouw daghoroscoop? Op Astropsychologie.nl kun je hem elke dag gratis bekijken. Ontdek wat de sterren jou vandaag willen zeggen; klik hieronder op jouw sterrenbeeld om jouw daghoroscoop van vandaag te lezen! Parapsychologie is de studie van paranormale en paranormale verschijnselen, zoals telepathie, voorkennis, helderziendheid, psychokinese, bijna-dood-ervaringen, synchroniciteit, reïncarnatie, verschijnende ervaringen en andere paranormale claims. Het wordt geïdentificeerd als pseudowetenschap door een overgrote meerderheid van de mainstream wetenschappers. De Vereniging voor Parapsychologie is opgericht in 1983 met als doel: Het bevorderen van de belangstelling voor parapsychologie, het spirituele en het esoterische en het vergroten van de interesse in alternatieve geneeswijzen. Gemiddeld een keer per maand is er een thema-avond. Voor adres van de lezingen, zie route beschrijving. Parapsychologie bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. De cursus Sociale psychologie behandelt basiskennis op het gebied van sociale psychologie. Deze kennis zal zowel beroepsmatig als privé van pas komen. Parapsychologie en ESP Parapsychologie houdt zich bezig met de studie van verschijnselen, welke (nog) niet in het huidige wereldbeeld passen. In dit artikel geven we een systematiek van de verschijnselen...

INFORMATIE

AUTEUR
R.S. Broughton
DIMENSIE
9,46 MB
BESTANDSNAAM
Parapsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Verschijnselen als buitenzintuiglijke waarneming, psychokinese, reïncarnatie en uittredingen ontmoeten in steeds bredere kring interesse en acceptatie, getuige de talloze programma's en artikelen die de laatste tijd op radio en tv en in de gedrukte media verschijnen. Reeds vele decennia doet de parapsychologie serieus onderzoek naar deze tot nog toe vaak als 'paranormaal' ge(dis)kwalificeerde fenomenen en tracht zij er een betrouwbare wetenschappelijke verklaring voor te formuleren. Parapsychologie van Richard Broughton geeft een helder en zeer gedetailleerd overzicht van de fascinerende resultaten van dat onderzoek. Volgens Broughton kunnen de resultaten van de honderden studies die over de gehele wereld zijn gedaan (V.S., China, Rusland) niet langer genegeerd worden. Hoewel Broughtons conclusie duidelijk in de richting gaat van de gedachte dat een deel van de paranormale verschijnselen niet meer met 'normale' verklaringen - als bedrog of toeval kan worden uitgelegd, laat hij de lezer vrij een andere conclusie te trekken. Voor het eerst sinds jaren is er weer een actueel overzichtswerk van de parapsychologie, een wetenschappelijk verantwoorde, maar uiterst leesbare gids voor iedereen die zich op dit terrein verder wil verdiepen.

Wil je het boek lezen?Parapsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.S. Broughton. Lezen Parapsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN