O, Louis

O, Louis - Hugo Borst | Northernlights300.org

...aar experts die hem helpen de eigenzinnige, autoritaire succescoach te duiden ... LouisLouise - Wikipedia ... . Confrontaties. O, Louis is Hugo's attempt to get to grips with this larger-than-life character. Full of outrageous stories and unintentionally hilarious encounters, Borst details his quest to understand the man and the breakdown in their friendship. Want Louis heeft een gigantisch aanbod aan accessoires voor motoren. Hier vindt u praktisch alles van A als afdekzeil tot Z als zadeltassen. En dat ook voor alle soorten motoren: voor Racers, Cruisers en Tourers zijn ... Motoraccessoires kopen | Louis motor - kleding en techniek ... . En dat ook voor alle soorten motoren: voor Racers, Cruisers en Tourers zijn hier allemaal passende motoronderdelen te vinden. Lees „O, Louis" door Hugo Borst verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlan... Mijn Louis - je klantrekening. Meld je aan en maak gebruik van de voordelen van "Mijn Louis": eenvoudig bestellen, opslaan van je bikes en verlanglijstje evenals wijzigen van je klantgegevens. Motorkleding, motorhelmen en motoraccessoires. 35.000 producten van 400 merken Meer dan 80 filialen Gratis retourzendingen » Nu kopen! Het boek O, Louis is afkomstig uit de boekencollectie van boekenuitgeverij Voetbal International. Biografieën van zowel huidige als oud-spelers en trainers zorgen voor veel leesplezier. Daarnaast maken de boeken over clubs, toernooien, matc O, Louis biedt een kijkje in de ziel van Hugo Borst en in de verschillende aspecten die er zitten aan het vellen van een oordeel over een voetbaltrainer. Net zoals veel goede sportboeken niet over sport gaan, gaat O, Louis ook helemaal niet over voetbal. ‎In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal. Hij analyseert de middagen dat hij hem voor het eerst op het Kasteel van Sparta zag lopen, toen nog in korte broek, tot aan diens onverwachte zegeto… O, Louis door Hugo Borst . Uitgeverij Voetbal International 2014 . Schrijver, sportjournalist, radio- en televisiemaker Hugo Borst heeft al vijfendertig jaar een haat-liefdeverhoudin...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Borst
DIMENSIE
11,31 MB
BESTANDSNAAM
O, Louis.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijver, sportjournalist, radio- en televisiemaker Hugo Borst heeft al vijfendertig jaar een haat-liefdeverhouding met Louis van Gaal. Hoe komt het dat die oud-middenvelder van Sparta hem sinds zijn zestiende zo bezighoudt?In O, Louis waagt hij zich aan een scherpe analyse van onze bondscoach. Wie is de 'Totale Mens' Van Gaal? Wie is die weerbarstige, begenadigde admiraal?In dit boek reist Hugo Borst door het land, op zoek naar experts die hem helpen deze eigenzinnige, autoritaire man te duiden. Daarnaast geeft de schrijver openheid over zijn vriendschappelijke relatie én over zijn onfortuinlijke breuk met de succesvolle trainer-coach.Met O, Louis laat Hugo Borst ons nog meer op het WK verheugen. Voortaan zijn de acties - en aanvaringen - van Louis van Gaal vanaf de thuistribune te voorspellen. En eindelijk te begrijpen.

Wil je het boek lezen?O, Louis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Borst. Lezen O, Louis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN