Rechter Tie 1 - Het spookklooster

Rechter Tie 1 - Het spookklooster - Robert van Gulik | Northernlights300.org

...er. Het lukt hem haar nog van enige wreedheden af te kunnen houden ... Het spookklooster (Een rechter Tie mysterie): Amazon.es ... ... . Al in de 18e eeuw is er een verhaal over Rechter Tie geschreven. Van Gulik schreef in de 20e eeuw 17 romans met Rechter Tie in de hoofdrol. In chronologische volgorde zijn dit: De vergiftigde bruid; Fantoom in Foe-lai; Het Chinese lakscherm; Meer van Mien-yuan; Het spookklooster Rechter Tie en zijn gezelschap krijgen tijdens een stormachtige nacht in een onherbergzame streek onderdak in De Morgenwolken, een Taoïstisch klooster. Tie kent het klooster omdat niet lang geleden drie meisjes er de ... Het spookklooster: Rechter Tie - deel 1 by Robert van Gulik ... . Tie kent het klooster omdat niet lang geleden drie meisjes er de dood vonden. Ook nu gebeuren er o Rechter Tie en zijn gezelschap krijgen tijdens een stormachtige nacht in een onherbergzame streek onderdak in De Morgenwolken, een Taoïstisch klooster. Tie kent het klooster omdat niet lang geleden drie meisjes er de dood vonden. met ill. van [en vert. uit het Engels door] de auteur 1e dr. Nederlandse uitg. o.d.t. Het spookklooster : een chinees detectiveverhaal : nieuwe rechter Tie mysteries. - 's-Gravenhage : Van Hoeve, 1962 ingel. door Janwillem van de Wetering Het spookklooster (Een rechter Tie mysterie): Amazon.es: Robert H. Van Gulik, Thomas Van Gulik: Libros en idiomas extranjeros Rechter Tie en zijn gezelschap krijgen tijdens een stormachtige nacht in een onherbergzame streek onderdak in De Morgenwolken, een Taoïstisch klooster. Tie kent het klooster omdat niet lang geleden drie meisjes er de dood vonden. Ook nu gebeuren er onheilspellende, onverklaarbare dingen en Tie en zijn rechterhand Tao Gan hebben het vermoeden dat d 'Het spookklooster toont opmerkelijke en talrijke parallellen met De naam van de roos van Umberto Eco.' NRC Handelsblad 'Ik geniet altijd van de Rechter Tie-boeken.' Agatha Christie Robert van Gulik (1910-1967) baseerde zijn beroemde personage rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T'ang-dynastie van het oude China leefde (630-700 na Chr.). Robert van Gulik - Het spookklooster.Een Rechter-Tie mysterie.ISBN 978-90-443-4817-0, 181 pagina's, € 17,50. Amsterdam: The House of Books 2015. Rechter Tie gaat op onderzoek in een taoïstisch klooster waar onheilspellende en onverklaarbare dingen gebeuren. Het spookklooster | ISBN 9789044352214 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het e-book Het spookklooster, geschreven door Robert van Gulik, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert van Gulik
DIMENSIE
8,88 MB
BESTANDSNAAM
Rechter Tie 1 - Het spookklooster.pdf

OMSCHRIJVING

Rechter Tie en zijn gezelschap krijgen tijdens een stormachtige nacht in een onherbergzame streek onderdak in De Morgenwolken, een Taoïstisch klooster. Tie kent het klooster omdat niet lang geleden drie meisjes er de dood vonden. Ook nu gebeuren er onheilspellende, onverklaarbare dingen en Tie en zijn rechterhand Tao Gan hebben het vermoeden dat de kloosterlingen iets achterhouden. Tie gaat op onderzoek uit maar stuit op tegenwerking van de prior en de abt. Hij heeft al zijn scherpzinnigheid nodig bij het ontrafelen van de waarheid.Robert van Gulik baseerde zijn beroemde personage rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T'ang-dynastie van het oude China leefde (630-700 na Chr.). Als magistraat was hij niet alleen rechter, maar tegelijkertijd ook stadsbestuurder en hoofd van de politie. In deze positie loste hij als meester-detective een aantal ingewikkelde moordzaken op scherpzinnige wijze op. De Rechter Tie-romans zijn in 38 landen verschenen in 29 verschillende talen en er zijn over de hele wereld miljoenen exemplaren van verkocht.

Wil je het boek lezen?Rechter Tie 1 - Het spookklooster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert van Gulik. Lezen Rechter Tie 1 - Het spookklooster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN