Hardlopen, mijn leven

Hardlopen, mijn leven - Aart Stigter | Northernlights300.org

...ik begonnen? Door verschillende omstandigheden en drukte op het werk had ik bijna geen tijd om te sporten, aan gezien ik een zittend beroep had en normaal eet, kwamen de kilo's er aan ... Hardlopen met de Hartstichting | Hartstichting ... . Bestel nu het boek " Hardlopen mijn leven" van Aart Stigter! Atleet Aart Stigter, Nederlands marathonkampioen, bracht ter ere van zijn zestigste verjaardag het boek "Hardlopen, mijn leven" uit. In het boek vertelt Aart hoe het hem lukt om al veertig jaar lang prestaties op hoog niveau te leveren én Mijn haat-liefde verhouding met hardlopen Soms kan ik aan niks anders denken, wil ik alleen maar in de buurt zijn van alles wat ermee te maken heeft en besteed ik er iedere dag tijd aan. Het liefst lees en schrijf ik erover, luister ik naar podcasts en kijk ik films en series binnen dit thema. Vandaag 10x hoe hardlopen mijn leven heeft veranderd. 1. Sporten leuk gaa ... Hardloopschema - Hardlopen, Tips, Schema's en Test van ... ... . Het liefst lees en schrijf ik erover, luister ik naar podcasts en kijk ik films en series binnen dit thema. Vandaag 10x hoe hardlopen mijn leven heeft veranderd. 1. Sporten leuk gaan vinden. Door hardlopen vond ik eindelijk een sport welke ik leuk vond. Voor die tijd probeerde ik van alles uit, maar was er niets dat bleef hangen. Er was geen sport waar ik enthousiast van werd en waar ik naar uit keek om te gaan doen. Hardlopen, mijn leven. over veertig jaar liefde voor lopen. Auteur(s) Aart Stigter. NUR code(s) 480 Sport en spel algemeen Imprint(s) Uitgeverij Lucht BV Uitgever(s) Uitgeverij Lucht. Taal Nederlands Vers. datum 01/09/2016 NSTC 500033619. Bestel mijn nieuwe boek Leven met wind mee en ontvang korting op mijn nieuwe cursus! Lees over scheten, lama's en ontdek hoe je je leven moeitelozer maakt . Ook als je weinig tijd hebt, ook als je kinderen hebt en ook als je liever Netflix kijkt. 😁🦙 Als je met hardlopen vet wilt verbranden, dan moet je inmiddels aardig gevorderd zijn. Ook daar begin je namelijk pas na 30 minuten mee. Ook heb ik het idee dat hardlopen echt goed voor mijn conditie is, maar wandelen niet heel erg. Daarnaast gaat de spieropbouw natuurlijk sneller, waardoor je eigenlijk over het algemeen gewoon wat fitter wordt. Hardlopen, mijn leven #leesvoer. 22/09/2016 / Onlangs lanceerde Aart Stiger zijn autobiografische boek Hardlopen, mijn leven tijdens een presentatie op een locatie vlak aan het Vondelpark. Wie over hardlopen schrijft, moet lopen ook. Dus de presentatie eindigde met een loopclinic in het Vondelpark. Hardlopen, mijn leven is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Hardlopen, mijn leven PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Hardlopen, mijn lev...

INFORMATIE

AUTEUR
Aart Stigter
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Hardlopen, mijn leven.pdf

OMSCHRIJVING

Op elfjarige leeftijd won Aart Stigter al zijn eerste prijs bij het hardlopen en bijna vijftig jaar later staat hij nog steeds regelmatig op het podium. Aartliep in totaal ruim duizend wedstrijden waarvan hij er 356 won. Bovendien deed hij zes keer mee met de wereldkampioenschap cross en werd hij in 1994 Nederlands marathonkampioen in Rotterdam. Ook op oudere leeftijd bleef de marathonloper opmerkelijk presteren. Zo behaalde hij het Nederlands Record van 2.16.31 in de leeftijdsklasse boven de veertig jaar en diverse andere Nederlandse records boven de vijftig jaar. Niet alleen het presteren bracht hem voldoening, het hardlopen opzich is voor hem de ultieme vorm van vrijheid.In dit boek ontvouwt Aart hoe het hem lukt veertig jaar lang prestaties op niveau te leveren én plezier in het hardlopen te houden. Inclusief trainingstipsen Aarts toekomstvisie op het hardlopen.

Wil je het boek lezen?Hardlopen, mijn leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aart Stigter. Lezen Hardlopen, mijn leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN