Groentje in de moestuin

Groentje in de moestuin - Alma Huisken | Northernlights300.org

...p de bodem. Bepaalde groenten zijn erg weerbaar tegen onkruid en andere dan weer minder ... Groentje in de moestuin | Lekker ... . Door de groenten telkens op een ander plaats te planten, blijft je moestuin beter in evenwicht. Groentje in de moestuin, Alma Huisken Doortje Stellwagen, Al jaren geldt Groentje in de moestuin als een absolute klassieker, een pleidooi voor zelf telen dat . Inloggen Blog 0 Product Producten (leeg) Geen producten Te bepalen Verzending € 0,00 Totaal. Afrekenen. Het product is ... Wil je graag een moestuintje aanleggen, maar heb je gee ... De 12 makkelijkste groenten om te kweken in je eigen tuin ... ... . Afrekenen. Het product is ... Wil je graag een moestuintje aanleggen, maar heb je geen idee welke groenten je moet kiezen? Ontdek hieronder welke groenten het makkelijkst zijn om zelf te kweken. Dit zijn de makkelijkste groenten om zelf te kweken. Groenten kweken in je eigen moestuin, dat is puur genieten. Genoeg ruimte en voldoende water is alles wat ze nodig hebben. Groentje in de moestuin gaat over het leven van een moestuindebutant. Het is het persoonlijke, soms hilarische verhaal van Alma Huisken, ooit optimistisch startend op 'een landje'. Vol goede wil, verwondering en volharding probeert zij oogst aan haar volkstuin te ontlokken. In Groentje in de moestuin maken we mee hoe Alma in haar Haarlemse volkstuin gedurende enige jaren de essentie van voeding doorgrondt. Dat doet ze door allerlei groenten, kruiden, piepers en fruit op biologische en biodynamisch...

INFORMATIE

AUTEUR
Alma Huisken
DIMENSIE
9,35 MB
BESTANDSNAAM
Groentje in de moestuin.pdf

OMSCHRIJVING

Al jaren geldt Groentje in de moestuin als een absolute klassieker, een pleidooi voor zelf telen dat elke tuinder, debuterend en doorgewinterd, een hart onder de riem steekt. In haar Haarlemse volkstuintje doorgrondt Alma Huisken de essentie van dagelijkse voeding, waarbij ze ons laat delen in tegenslag en succes én vele op ervaring gestoelde tips geeft. De toon is nu eens lyrisch, dan weer hilarisch. Ze poot jonge slaplantjes 'als een dubbele rij groene knopen op een zwartfluwelen vest', draait zichzelf als een mummie vast in klimdraad en weet talloze onkruidsoorten uiterst praktisch te benutten: die stopt ze in de sla.De foto's van Doortje Stellwagen onderstrepen al deze belevenissen op sprankelende wijze en geven er tegelijkertijd een warme, eigen kijk op. De boodschap van het boek is helder: moestuinieren brengt enorm veel plezier, voldoening en verbinding met de aarde, of je nu start op een stadsbalkon driehoog achter of als gevorderde stug doorkweekt in een beeld van een tuin. Deze nieuwe, volledig herziene uitgave is uitgebreid met vele handige tuin- en kooktips en pakkende foto's.

Wil je het boek lezen?Groentje in de moestuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alma Huisken. Lezen Groentje in de moestuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN