De Ros-tapes

De Ros-tapes - Hendrik Jan Korterink | Northernlights300.org

...jdelijk verboden boek De Ros-tapes verschijnt het nieuwe boek ... De Ros-tapes: de verklaringen van moordmakelaar Fred Ros ... ... ... De Ros-tapes: het verboden boek 1 mei in de winkel (en het konijntje van Dino Soerel) Hendrik Jan Korterink 28 april 2015 3 Reacties. In oktober 2014 verbood de rechter De Ros-tapes. De verklaringen van kroongetuige Fred Ros. Het Openbaar Ministerie had een kort geding aangespannen, op instigatie van 'kantoor Meijering'. Bestel De Ros-tapes van Hendrik Jan Korterink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het bo ... De Ros-tapes ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek De Ros-tapes, geschreven door Hendrik Jan Korterink, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'De Ros-tapes, de verklaringen van moordmakelaar Fred Ros' door Hendrik Jan Korterink - Onze prijs: €20,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, m...

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Jan Korterink
DIMENSIE
6,58 MB
BESTANDSNAAM
De Ros-tapes.pdf

OMSCHRIJVING

September 2014. Het nieuws dat Fred Ros kroongetuige wordt in het Passageproces, slaat in als een bom. De Nederlandse onderwereld schudt op haar grondvesten. Als er iemand is die weet hoe de hazen lopen, is hij het.Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink volgde de criminele carrière van Fred Ros op de voet. Zag wie zijn vrienden waren. Zag hoe iemand die niet 'van nature' in het milieu thuishoorde, zich hier een weg baande. Sprak met hem in de gevangenis. Schreef over zijn vrienden en zijn vijanden. En las zijn verbijsterende verklaringen over het hoe en waarom van tal van liquidaties in de Nederlandse onderwereld. Korterink schreef de biografie van Heinekenontvoerder Cor van Hout. Een groot deel van de verklaringen van Fred Ros gaat over diens liquidatie. Het hoe en waarom, alle schokkende details. Ros geeft nu antwoord op (bijna) alle vragen die er nog waren. Fred Ros toonde zijnware gezicht toen zijn betrokkenheid bij de liquidatie van kroegbaas Thomas van der Bijl bekend werd. Ros werd als 'moordmakelaar' ontmaskerd. Onthutsend. Dit boek laat zien hoe het toegaat achter de schermen. Hoe een liquidatie wordt besproken en geregeld. Hoe er wordt betaald, wie er worden ingeschakeld en wat ze doen. Kijken waar het doelwit woon, leeft, in welke auto hij rijdt. En dan, als in een computergame, toeslaan. Iemand van het leven beroven die ze alleen kennen van naam en van gezicht. Alleen voor geld.De verklaringen van Fred Ros zijn bepalend in het belangrijkste en grootste moordproces dat Nederland kent. Alle verdachten en alle advocaten hebben ze gelezen en iedereen plukt eruit wat hem of haar van pas komt. Ros' biecht zal in tal van zittingen worden aangehaald, misbruikt, aangevallen en verworpen. Nabestaanden en 'het Nederlandse volk' hebben er recht op te weten wat zich in de krochten van de onderwereld heeft afgespeeld. Er is maar één manier om dat eerlijk te doen: zo uitvoerig mogelijk weergeven wat Fred Ros onder ede heeft verklaard.Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Bij Just Publishers verschenen eerder o.a. Haagse penoze en Cor (over Heineken-ontvoerder Cor van Hout). Beide boeken kregen uitstekende reacties.Korterinks eigen website www.misdaadjournalist.nl trekt dagelijks tienduizenden bezoekers.

Wil je het boek lezen?De Ros-tapes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Jan Korterink. Lezen De Ros-tapes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN