De olijke tweeling - De olijke tweeling in Italie

De olijke tweeling - De olijke tweeling in Italie - A. Peters | Northernlights300.org

...jke tweeling De boekenserie 'De olijke tweeling' is een serie die over een tweeling gaat ... Alle boeken in de serie De olijke tweeling bij paagman.nl ... . Samen beleven zij allerlei avonturen. Zo helpen ze mee in het dierenasiel, doen ze mee met een danswedstrijd en worden ze een keer zo ziek dat ze allebei naar een sanatorium moeten. De olijke tweeling in Italie book. Read reviews from world's largest community for readers. Tijdens de vakantiereis naar Italië sluiten de tweelingzusjes... De olijke tweeling in Italie . Auteur: A.M. Peters. Nederlands 112 pagina's Eekhoorn ... De olijke tweeling in Italië - bibliotheek.nl ... ... De olijke tweeling in Italie . Auteur: A.M. Peters. Nederlands 112 pagina's Eekhoorn B.V. februari 2001 Samenvatting De tweeling Ellis en Thelma Bongers - ze lijken op elkaar als twee druppels water - mogen met oom Ko, tante Netty en hun vervelende dochter Maryse mee op vakantie naar Italie. 682 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met olijke tweeling! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Peters
DIMENSIE
8,64 MB
BESTANDSNAAM
De olijke tweeling - De olijke tweeling in Italie.pdf

OMSCHRIJVING

De tweeling Ellis en Thelma Bongers - ze lijken op elkaar als twee druppels water - mogen met oom Ko, tante Netty en hun vervelende dochter Maryse mee op vakantie naar Italië. Het wordt een droomreis en Thelma en Ellis beleven natuurlijk weer de wildste avonturen! Zo zetten ze een hotel op stelten omdat ze ´s nachts spookje spelen en maken ze ongewild een boottocht op het meer van Lugano. En ... zullen ze vrede sluiten met de vervelende Maryse? Lees het maar!

Wil je het boek lezen?De olijke tweeling - De olijke tweeling in Italie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Peters. Lezen De olijke tweeling - De olijke tweeling in Italie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN