Burn-out begint in de kleuterklas

Burn-out begint in de kleuterklas - Marcel Hendrickx | Northernlights300.org

...out begint in de kleuterklas Hoe perfectionisme mensen doet opbranden ... Burn Out begint in de kleuterklas by Marcel Hendrickx ... . Marcel Hendrickx. Uitgeverij Angèle/ Standaarduitgeverij nv www.angèle.be In dit boek komen mensen aan het woord die een burn-out hebben gehad. Hun verhalen vertonen telkens hetzelfde tragische basisscenario. Te vaak wordt een burn-out toegeschreven aan externe factoren zoals de situatie op de werkvloer of traumatische ervaringen. In Burn-out begint in de kleuterklas wil Marcel Hendrickx, die zelf ... Recensie van Sanne de Graaf over Burn-out begint in de ... ... . In Burn-out begint in de kleuterklas wil Marcel Hendrickx, die zelf op 46-jarige leeftijd een hartinfarct kreeg als gevolg van zijn perfectionisme, aantonen dat vooral perfectionisme zorgt voor opgebrande mensen. Marcel Hendrickx heeft een voor hem dierbaar boek geschreven. Burn-out begint in de kleuterklas hoe perfectionisme mensen doet opbranden Marcel Hendrickx. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Lees „Burn Out begint in de kleuterklas" door Marcel Hendrickx verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het lijkt wel of we in oorlog zijn; in onze omgeving zien we de ene na de andere sneuvelen. Nee, niet doodgaan, maar wel... Burn-out begint in de kleuterklas Lezing over perfectionisme en bevestigingsdrang Kinderen ontwikkelen faalangst in de kleuterklas. Leerlingen blokkeren volledig tijdens examens. Bekwame waardevolle medewerkers krijgen een burn-out of depressie omdat ze alles te goed willen doen. Perfectionisme kan een desastreuse invloed hebben op school, werk, Burn-out begint in de kleuterklas. Het lijkt wel of we in oorlog zijn; in onze omgeving zien we de ene na de andere sneuvelen. Nee, niet doodgaan, maar wel zich dood(moe) voelen. Burn-out noemt men het fenomeen. Helemaal niet meer verder kunnen. Niet kunnen opstaan en aan de dag beginnen, constant moe zijn, hele dagen huilen, vaak barstende hoofdpijn hebben en een constant schuldgevoel.In dit ... In zijn nieuwste boek 'Burn-out begint in de kleuterklas' laat hij mensen die een burn-out hadden aan het woord en legt hij uit hoe perfectionisme hieraan ten grondslag ligt. Recensie: Burn-ou...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Hendrickx
DIMENSIE
7,99 MB
BESTANDSNAAM
Burn-out begint in de kleuterklas.pdf

OMSCHRIJVING

Het lijkt wel of we in oorlog zijn; in onze omgeving zien we de ene na de andere sneuvelen. Nee, niet doodgaan, maar wel zich dood(moe) voelen. Burn-out noemt men het fenomeen. Helemaal niet meer verder kunnen. Niet kunnen opstaan en aan de dag beginnen, constant moe zijn, hele dagen huilen, vaak barstende hoofdpijn hebben en een constant schuldgevoel.In dit boek komen mensen aan het woord die een burn-out hebben gehad. Hun verhalen vertonen telkens hetzelfde tragische basisscenario. Gedreven door hun perfectionisme kunnen ze niet luisteren naar de signalen van hun lichaam. Ze voelen zich moe, uitgeput zelfs, maar blijven doorgaan. Opgeven is voor losers is hun motto. Zelfs als ze echt niet meer verder kunnen, gaan ze toch door. Tot ze op een ochtend niet meer kunnen opstaan. En ze wel moéten thuisblijven.Dit boek laat duidelijk zien dat moeilijke relaties en werkdruk het leven zwaar kunnen maken, maar niet de directe oorzaak zijn waardoor mensen uitvallen. De ware reden ligt in hun perfectionisme. Hierdoor kunnen ze niet meer op een evenwichtige manier omgaan met de druk die ze ervaren. Ze kunnen niet meer ontspannen. En uiteindelijk gaan ze, soms snel, soms na jaren, onderuit.Meer boeken van Macel Hendrickx.

Wil je het boek lezen?Burn-out begint in de kleuterklas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Hendrickx. Lezen Burn-out begint in de kleuterklas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN