Spookhuizen en geestverschijningen

Spookhuizen en geestverschijningen - J.C. Van Der Heide | Northernlights300.org

...arapsycholoog Richard Krebber schreven het boek, getiteld: ''Spookhuizen en Geestverschijningen'' ... Spookhuizen en geestverschijningen: de waargebeurde ... ... . Met als ondertitel: ''De waargebeurde verhalen van uw buren waarover nooit werd gepraat ... Spookhuizen en geestverschijningen. SPOOKHUIZEN EN GEESTVERSCHIJNINGEN Hypnotherapeut/paragnost Jan C. van der Heide en parapsycholoog Richard... SPOOKHUIZEN EN GEESTVERSCHIJNINGEN Hypnotherapeut/paragnost Jan C. van der Heide en parapsycholoog Richard Krebber schreven het boek, getiteld: "Spookhuizen en Ge ... bol.com | Spookhuizen en geestverschijningen (ebook), Jan ... ... . van der Heide en parapsycholoog Richard Krebber schreven het boek, getiteld: "Spookhuizen en Geestverschijningen". Met als ondertitel: "De waargebeurde verhalen van uw buren waarover nooit werd gepraat...". Een parapsycholoog en een paragnost die samen een boek schrijven! Samenvatting SPOOKHUIZEN EN GEESTVERSCHIJNINGEN Hypnotherapeut/paragnost Jan C. van der Heide en paraps...

INFORMATIE

AUTEUR
J.C. Van Der Heide
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
Spookhuizen en geestverschijningen.pdf

OMSCHRIJVING

SPOOKHUIZEN EN GEESTVERSCHIJNINGENHypnotherapeut/paragnost Jan C. van der Heide en parapsycholoog Richard Krebber schreven het boek, getiteld: ''Spookhuizen en Geestverschijningen''. Met als ondertitel: ''De waargebeurde verhalen van uw buren waarover nooit werd gepraat...''.Een parapsycholoog en een paragnost die samen een boek schrijven! Het is nog nooit eerder gebeurd. Parapsychologische wetenschap en paragnostische gevoelens ontmoeten elkaar in dit werk.Wetenschap en gevoel blijken elkaar bijzonder goed te kunnen aanvullen. Zeker als het ''over het paranormale'' gaat. Er is nog zo weinig van bekend.Vorm uw eigen oordeel. Het raadsel van leven kent vele facetten. Een parapsycholoog en paragnost zoeken naar de diepere waarheid van het bestaan. En komen op hun weg ook spoken en engelen tegen. Zij bezochten spookhuizen en trachten het mysterie van entiteiten, klopgeesten, beschermengelen, gidsen en spookverschijningen te ontsluieren... Een onthullend, indringend en aangrijpend boek!

Wil je het boek lezen?Spookhuizen en geestverschijningen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.C. Van Der Heide. Lezen Spookhuizen en geestverschijningen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN