Het drama van Alphen

Het drama van Alphen - Ivo van Woerden | Northernlights300.org

...lde media. De Raadzaal van het Alphense Stadhuis was opnieuw bomvol ... KRO-NCRV 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later ... . Het Openbaar Ministerie in Den Haag verklaarde daarop dat het voertuig alsnog zou worden vernietigd. Verslagen. In 2013 verscheen het boek Het drama van Alphen van journalist Ivo van Woerden (ISBN 9789029088718). Op 4 april 2016 zond KRO-NCRV de documentaire Het drama van Alphen, 5 jaar later uit. Het drama van Alphen 2 maart 2013, 0:00. Journalist Ivo van Woerden maakte een eerste reconstructie van he ... Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Start met ... ... . Journalist Ivo van Woerden maakte een eerste reconstructie van het schietincident in Alphen aan den Rijn voor het blad HP/De Tijd. Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.. Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. 'Het drama van Alphen' door Ivo van Woerden - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Ivo van Woerden (1979) is freelance onderzoeksjournalist. Hij werkte voor onder andere Vrij Nederland, de Volkskrant, Algemeen Dagblad, Humo en De Morgen.Van 2010 tot 2012 was hij redacteur bij HP/De Tijd.Van hem verschenen de boeken Undercover in de ouderenzorg en Het drama van Alphen. Familie vangt drie meisjes op na gezinsdrama Ter Aar: 'Zorgen dat hun leven zo normaal mogelijk doorgaat' Als mama niet meer leeft en papa in de cel zit, wat gebeurt er dan met de kinderen? Het Drama van Alphen, 5 Jaar Later (2016) mijn stem. 2,79 (17) 17 stemmen . Nederland Documentaire 52 minuten geregisseerd door Wilfried Koomen met Paul van der Ham Op zaterdag 9 april 2011 verliet Tristan van der Vlis zijn flat met uitzicht op winkelcentrum De ... Op 9 april is het twee jaar geleden dat zich het drama voltrok in Alphen aan de Rijn. Ivo van Woerden schreef er een boek over. En te gast Liz Snoijink. Op 9 april is het twee jaar geleden dat de 24-jarige Tristan van der V. met een automatisch geweer willekeurige voorbijgangers begon neer te schieten in winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan de Rijn. Het drama van Alphen, 5 jaar later. Het waren de gewone dagelijkse boodschappen die de geïnterviewden in Het Drama van Alphen vijf jaar later naar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivo van Woerden
DIMENSIE
8,11 MB
BESTANDSNAAM
Het drama van Alphen.pdf

OMSCHRIJVING

Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan een dodelijke tocht door het winkelcentrum in Alphen aan den Rijn. Met zijn daad wil hij een boodschap afgeven aan God. Zes mensen sterven, daarna pleegt hij zelfmoord. In die luttele minuten veroorzaakt hij de eerste op Columbine geïnspireerde schietpartij van Nederland. Zal dat ook de laatste zijn? Deskundigen vermoeden van niet. Sinds het schietincident is er veel gezegd en geschreven over het hoe en waarom. Steeds wordt er daarbij ingezoomd op kleine onderdelen van het drama. Niet eerder is er een overzicht gemaakt van wat er exact is gebeurd en waar dat toe heeft geleid. Nu de gemoederen wat bedaard zijn, is het tijd voor een inzichtelijk verhaal dat duidelijk maakt wat dit incident over onze hedendaagse samenleving zegt, en welke lessen daaruit getrokken moeten worden.

Wil je het boek lezen?Het drama van Alphen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivo van Woerden. Lezen Het drama van Alphen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN