Het ABC van de maagverkleining

Het ABC van de maagverkleining - Annette Born | Northernlights300.org

...wordt, ga je op dieet. Maar vaak mondt een dieet uit in het gevreesde jojo-effect ... Een gastric bypass of maagverkleining helpt u afvallen | NOK ... . Wat... ABC van de maagverkleining direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In het boek ABC van de maagverkleining beantwoorden medisch specialisten de belangrijkste vragen. Jojo-effect. Wanneer je te dik wordt, ga je op dieet. Maar vaak mondt een dieet uit in het gevreesde jojo-effect. Wat staat je te doen wanneer iedere vorm van lijnen of uithongeren uiteindelijk ... ABC van de maagverkleining (e-Book) - Annette Born ... ... . Wat staat je te doen wanneer iedere vorm van lijnen of uithongeren uiteindelijk tot niets leidt? Het boek Het ABC van de maagverkleining, geschreven door Annette Born, Maurits de Brauw, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De medisch specialisten beantwoorden veelgestelde vragen die er leven rond deze ingreep. En de ervaringsdeskundigen vertellen openhartig hoe hun leven eruit ziet na bariatrie en of de operatie aan hun verwachtingen heeft voldaan. Het echte ABC. Heel handig is het deel van het boek dat bestaat uit een abc van onderwerpen die van belang zijn. Wat zijn de voor- en nadelen, de risico's maar ook de regels waaraan je je de rest van je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Annette Born
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Het ABC van de maagverkleining.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer je te dik wordt, ga je op dieet. Maar vaak mondt een dieet uit in het gevreesde jojo-effect. Wat staat je te doen wanneer iedere vorm van lijnen of uithongeren uiteindelijk tot niets leidt?Per jaar zetten duizenden aanstaande operatiepatiënten de eerste stap naar een felbegeerde maagverkleinende operatie, dromend van dat slanke postuur. Maar is zo'n maagverkleining dan echt het ei van Columbus? Wat zijn de voor- en nadelen, de risico's maar ook de regels waaraan je je de rest van je leven moet houden? Het antwoord is zo simpel niet. In dit boek beantwoorden medisch specialisten de belangrijkste vragen. Ervaringsdeskundigen vertellen hoe hun leven eruitziet na een maagverkleining en of de operatie aan hun verwachtingen heeft voldaan. Alles is ingebed binnen een abecedarium: per letter van het alfabet worden de meest prangende onderwerpen behandeld. Annette Born (1971) was werkzaam als zorgcoördinator bij de Nederlandse Obesitas Kliniek. Tegenwoordig coacht zij al jaren mensen die voor, na of tijdens deze ingrijpende operatie hulp nodig hebben. Annette onderging zelf drie maagverkleinende operaties.

Wil je het boek lezen?Het ABC van de maagverkleining in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annette Born. Lezen Het ABC van de maagverkleining Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN