De rijkste vrouw van Yorkshire

De rijkste vrouw van Yorkshire - Fouad Laroui | Northernlights300.org

...tudent, vestigt zich in York voor onderzoek aan de universiteit ... De rijkste vrouw van Yorkshire | Boek.be ... . Het... De rijkste vrouw van yorkshireuitgeverij: de geusisbn: 9789044513677adam serghini, een jonge marokkaanse student, vestigt zich in york voor onderzoek aan de universiteit. Het engelse platteland is De rijkste vrouw van Yorkshire. Adam Serghini, een jonge Marokkaanse student, vestigt zich in York voor onderzoek aan de universiteit. Het Engelse platteland is voor hem een vreemde en natte werel ... De rijkste vrouw van Yorkshire (9789044513677, Fouad ... ... . Het Engelse platteland is voor hem een vreemde en natte wereld. Om aan de verveling te ontsnappen, besluit hij 'de Engelsman' in zijn natuurlijke habitat te observeren: de pub. Op een avond ontmoet Adam een excentrieke dame, die zich voorstelt als 'de ... De rijkste vrouw van Yorkshire | ISBN 9789044513677 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De rijkste vrouw van Yorkshire | ISBN 9789044513677 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (t...

INFORMATIE

AUTEUR
Fouad Laroui
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
De rijkste vrouw van Yorkshire.pdf

OMSCHRIJVING

Roman over de ‘heilige drie-eenheid’ van geld, macht en liefde. Adam Serghini, een jonge Marokkaanse student, vestigt zich in York voor onderzoek aan de universiteit. Het Engelse platteland is voor hem een vreemde en natte wereld. Om aan de verveling te ontsnappen, besluit hij ‘de Engelsman’ in zijn natuurlijke habitat te observeren: de pub. Op een avond ontmoet Adam een excentrieke dame, die zich voorstelt als ‘de rijkste vrouw van Yorkshire’. Tussen die twee fanatieke geesten, die in alles elkaars tegenpolen zijn, is een botsing onvermijdelijk.

Wil je het boek lezen?De rijkste vrouw van Yorkshire in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fouad Laroui. Lezen De rijkste vrouw van Yorkshire Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN