De nieuwe openbaringen

De nieuwe openbaringen - Neale Donald Walsch | Northernlights300.org

...rven. De aarde en de zee zijn de plek waar de Gods vijanden huishouden (Openbaring 12 en 13) ... Nieuwe Jeruzalem - Wikipedia ... . In Openbaring 13:1 zien we Gods grote vijand, het beest, uit de zee opkomen. ... Maar tegen deze achtergrond vraag ik me wel af of er echt bedoeld wordt dat er in de nieuwe Schepping geen zee meer zal zijn. De Nieuwe Openbaringen book. Read 48 reviews from the world's largest community for readers. Neale Donald Walsch is de wereldberoemde auteur van de Gespr... De nieuwe openbaringen - Neale Donald Walsch. Neale Donald Walsch is de wereldberoemde a ... Openbaring 2 - Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) - debijbel.nl ... ... De nieuwe openbaringen - Neale Donald Walsch. Neale Donald Walsch is de wereldberoemde auteur van de Gesprekken met God, waarin hij verslag doet van de gesprekken die hij met God had. Hij blijft in gesprek: De nieuwe openbaringen is openhartiger, spannender en actueler dan ooit. Openbaring van Johannes - Het Nieuwe Testament. Maria met kind op maansikkel Openbaringen van Johannes Albrecht Dürer, ... Het heden van die tijd wordt in het perspectief gezet van de grote komende dingen: de nieuwe hemel en de nieuwe aarde (hoofdstuk 21:1-8). In feite is Johannes de eerste in de rij van profeten na het aardse bestaan van Jezus. Bijbelstudie over het nieuwe Jeruzalem in Openbaring In het bijbelboek Openbaring hoofdstuk 21 vers 9 tot 27 is te lezen dat de apostel Johannes is verbannen naar het eiland Padmos. Hij krijgt daar een visioen van God over de Nieuwe stad Jeruzalem. De stad schitterde door Gods heerlijkheid. Johannes omschrijft het als de schittering van een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Neale Donald Walsch
DIMENSIE
4,15 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe openbaringen.pdf

OMSCHRIJVING

Neale Donald Walsch is de wereldberoemde auteur van de Gesprekken met God, waarin hij verslag doet van de gesprekken die hij met God had. Hij blijft in gesprek: De nieuwe openbaringen is openhartiger, spannender en actueler dan ooit. In dit nieuwe boek spreekt Walsch met God vrijuit over de dreigingen die ons bang kunnen maken voor de toekomst. Een nieuw geloof in het goede is nodig, een nieuw begrip van God en het leven, en een nieuw gedrags- en denkwijze van de mens.Alleen zo zijn de veranderingen te realiseren die nodig zijn om de wereld en de mensheid toekomst te geven. Concreet legt dit boek de 'vijf stappen op weg naar de vrede' op tafel. Deze positieve, maar verreikende en uitdagende opdracht wordt aan de mensheid gegeven - dat betekent: aan uzelf.U moet beslissen, uzelf en niemand anders - hier en nu, in deze tijd, vandaag, niet in eenverre , vage toekomst - of de wereld ingericht zal worden met de wapens van verwoesting of het gereedschap van herstel; met kreten van haat of met woorden van hoop; met daden van oorlog of met acties van vrede; met gedachten van vrees of gevoelens van liefde.De nieuwe openbaring: de boodschap die u niet mag negeren!

Wil je het boek lezen?De nieuwe openbaringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neale Donald Walsch. Lezen De nieuwe openbaringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN