Dat smaakt naar meer

Dat smaakt naar meer - Jan-Willem van der Hek | Northernlights300.org

...rgaande Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwd ... Drive-in bioscoop smaakt naar meer: 'Auto's zijn een ... ... . André van Duin bespreekt met 3 gasten aan tafel de gebeurtenissen in de tent. Wat is er gebeurd in de afgelopen aflevering? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker? Wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering? Smaakt naar Meer is een programma bij omroep Max. In Smaakt naar meer ontvangt André van Duin de afvaller van de week van Heel Holland Bakt. Ook zijn er elke week bekende Nederlandse Bakf ... Utrecht Cangeroes boekt eerste overwinning: 'Smaakt naar meer' ... . Ook zijn er elke week bekende Nederlandse Bakfans en een aantal kijkers te gast. Samen bespreken zij de laatste aflevering van Heel Holland Bakt in de tent. 2 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `smaakt naar meer` dat smaakt naar meer (=meer van dat, graag!); die perzik smaakt naar meer (=dat is gunstig - nog van dat!); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. In Smaakt naar meer ontvangt André van Duin de afvaller van de week van Heel Holland Bakt, BBF's (Bekende Bakfans) en kijkers. Samen bespreken zij de vorige aflevering van Heel Holland Bakt. Dat smaakt naar meer. Publicatiedatum: 5 september 2016. Goed nieuws voor bakkers d...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan-Willem van der Hek
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
Dat smaakt naar meer.pdf

OMSCHRIJVING

"Een meesterwerkje om direct in huis te halen.' Ellen Dekkersl- DeliciousDat smaakt naar meer, een boek waar je dorstig van wordt.Jan-Willem van der Hek, de Beste Sommelier van Nederland heeft met Dat smaakt naar meer een laagdrempelig wijnboek geschreven. Geen stoffige theorie of wijncursus, maar eenvoudigweg leren over wijn zodat je er meer van geniet en het beter waardeert.Jan-Willem deelt de informatie in op smaak en karakter, geeft heldere uitleg over de druiven, en geeft suggesties voor wijn-spijscombinaties. Daarnaast vertelt hij zijn ervaringen en anekdotes, evenals die van restauranthouders, andere sommeliers en wijnverkopers. Dat smaakt naar meer biedt volop tips: hoe bestel je een écht lekkere wijn in een restaurant? Waar let je op in de wijnwinkel? Maar ook: welke wijnglazen gebruik je? Wat is een goede serveertemperatuur? En wat doe je met wijnvlekken? Om het enthousiasme nog verder aan te sporen bevat het boek een wijnbucketlist: ga de uitdaging, klein of groot, aan en leer op eenvoudige wijze écht van wijn genieten!Jan-Willem van der Hek (1986) is De Beste Sommelier van Nederland (in 2012/13 en 2016/2017). Hij is jong en enthousiast en heeft als missie om op een toegankelijke manier mensen te begeleiden om tot een goede wijnkeuze te komen, en hun wijnsmaak en -voorkeuren te ontwikkelen. Jan-Willem is eigenaar van flex4wine waar hij diverse restaurants adviseert over wijnspijs en het samenstellen van de wijnkaarten, particulieren adviseert over wijnen en adviseur is voor Lidl Nederland.

Wil je het boek lezen?Dat smaakt naar meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan-Willem van der Hek. Lezen Dat smaakt naar meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN