Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen

Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen - Mack | Northernlights300.org

...ën & oceanen . Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water ... Topo Wereld - Train je brein met topografie! ... . 4-okt-2019 - Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Wondere wereld Rivieren, zeeën en oceanen. Door: Mack. Leeftijdscategorie ; 12 jaar. € 19,95. Bestel nu. Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. op bestelling leverbaar. levertijd 3-4 werkdagen. Omschrijving On ... Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen PDF Online ... . op bestelling leverbaar. levertijd 3-4 werkdagen. Omschrijving Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Rivieren, zeeën en oceanen - Wondere wereld van Mack (boek, gebonden, ISBN 9789044827415). Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Maar waar stroomt al dat water naartoe? En is het water in al die... En wat zie je nog meer diep in de zee? In dit grote boek over water kom je meer te weten over de mooiste waterplekjes op aarde, en nog zo veel meer! Een informatief boek boordevol leuke weetjes en bijzondere verhalen over rivieren, zeeën en oceanen, met prachtige foto's en grappige tekeningen. Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen (eBook) Hallo! Op zoek naar een Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen-boek geschreven door auteur Mack? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Rivieren, zeeën en oceanen van Mack behoort tot de boekenreeks "Wondere Wereld." Een schitterend kijkje naar al het water op onze aarde! Rivieren, zeeën en oceanen. De foto's in Rivieren, zeeën en oceanen zijn schitterend, maar de grappige tekeningen erbij maken het ook voor kinderen heel aantrekkelijk om naar te kijken. Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Maar waar stroomt al dat water naartoe? En is het water in al die rivieren, zeeën en oceanen hetzelfde? Is het overal blauw? Is het zout of zoet? Welke dieren wonen er in het water? En wat zie je nog meer diep in de zee? In dit grote boek over water kom je meer te weten over de mooiste ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mack
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen.pdf

OMSCHRIJVING

Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Maar waar stroomt al dat water naartoe? En is het water in al die rivieren, zeeën en oceanen hetzelfde? Is het overal blauw? Is het zout of zoet? Welke dieren wonen er in het water? En wat zie je nog meer diep in de zee? In dit grote boek over water kom je meer te weten over de mooiste waterplekjes op aarde, en nog zo veel meer!Een informatief boek boordevol leuke weetjes en bijzondere verhalen over rivieren, zeeën en oceanen, met prachtige foto's en grappige tekeningen. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

Wil je het boek lezen?Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mack. Lezen Wondere wereld - Rivieren, zeeën en oceanen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN