Van deskundige naar trainer

Van deskundige naar trainer - Karin de Galan | Northernlights300.org

...stoets en een praktijktoets. Van deskundige naar trainer direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken ... Het examen bij de opleiding Van deskundige naar trainer - PDF ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In beide gevallen is Van deskundige naar trainer van Karin de Galan een perfect boek. Karin de Galan is een trainer met ruim vijftien jaar ervaring en heeft zich toegelegd op het trainen van trainers. In haar boek beschrijft ze een vast ontwerpmodel voor een training dat eigenlijk in 2 minuten is uit te leggen. In de trainersopleiding Van deskundige naar trainer leer je trainen met de methode van Karin de Galan. Dat i ... Vind van deskundige naar trainer op Marktplaats - juni 2020 ... . In de trainersopleiding Van deskundige naar trainer leer je trainen met de methode van Karin de Galan. Dat is een breed geaccepteerde en toegepaste methode die je alle handvatten en structuur geeft voor het ontwerpen en uitvoeren van effectieve trainingen. Vergelijken - Van deskundige naar trainer - Boek Karin de Galan (946272010x) ISBN: 9789462720107 - Het Boek Van deskundige naar trainer (946272010x) geschreven door Karin de Galan bestel je op bruna.nl! Geef je trainingen over je vak en wil je meer… Van deskundige naar trainer - Karin de Galan praktisch training Geef je trainingen over je vak en wil je meer resultaat bereiken, meer interactie krijgen én er meer plezier aan beleven? In dit boek leer je op een aansprekende en praktische manier hoe je een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleiden. Een greep ......

INFORMATIE

AUTEUR
Karin de Galan
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Van deskundige naar trainer.pdf

OMSCHRIJVING

Geef je trainingen over je vak en wil je meer resultaat bereiken, meer interactie krijgen én er meer plezier aan beleven? In dit boek leer je op een aansprekende en praktische manier hoe je een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleiden. Een greep uit de inhoud: Je training scherp krijgen door een praktische diagnose te stellen. Ontwerpen vanuit de praktijk. Variatie aanbrengen door activerende werkvormen. Slim omgaan met weerstand door uitdagende stellingen en confronterende cases te gebruiken, advocaat van de duivel te spelen en andere gespreksvaardigheden toe te passen. Omgaan met emoties van de groep en van jezelf. De pers over Trainingen ontwerpen `Het is verleidelijk om veel uit het boek te citeren, omdat De Galan zowel deskundig, stimulerend als plezierig schrijft. Manager & Literatuur `Wat een heerlijk boek! Nederlands Tijdschrift voor Coaching Karin de Galan, oprichter van de galan school voortraining, is specialist in het trainen van trainers. Haar ervaring spat van het papier af. Ze geeft concrete voorbeelden en maakt trainen simpel. In dit boek introduceert ze een praktisch ontwerpmodel waarmee elke training een succes kan worden. Eerder verschenen van haar Trainen. Een praktijkgids en Trainingen ontwerpen.

Wil je het boek lezen?Van deskundige naar trainer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin de Galan. Lezen Van deskundige naar trainer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN