Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde

Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde - Roeland Schweitzer | Northernlights300.org

...en over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles ... Dag van de TAO | Metaal Kathedraal ... . En dat genieten kun jij nu ook doen. George en Roeland hebben de 81 voor kinderen herschreven Taoïstische teksten gebundeld in het spiksplinternieuwe boek "Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde". Met als subtitel "De Tao voor kinderen en andere volwassenen". Tao Te Tjing : het boek over vrede en vreugde Auteur Roeland Schweitzer Fotograaf George Burggraaff. Taal Nederlands Uitgever Kampen: Uitgeverij Van Warven, 2019 200 p. ... Tao Te Tjing..., het boek over vrede en vreugde voor kinderen ... . Taal Nederlands Uitgever Kampen: Uitgeverij Van Warven, 2019 200 p. : ill. Verschijningsdatum 06-10-2019. ISBN 9789492421951 ... De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles. En over Te, onze innerlijke kracht ... De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles. En over Te, onze innerlijke kracht. De Tao Te Tjing van Lao Tseu, een oudere tijdgenoot van Confucius, is een van de belangrijkste geschriften van het taoïsme. Centraal staan 'het volgen van de Tao' en 'woe-wei', het niet ingrijpen of losaten, dat wil zeggen: je niet verzetten tegen de loop der dingen, maar daar spontaan in meegaan. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles. En over Te, onze innerlijke kracht. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: "Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het lev...

INFORMATIE

AUTEUR
Roeland Schweitzer
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde.pdf

OMSCHRIJVING

De Tao Te Tjing wordt als wijsheidsboek gerekend tot de hoogtepunten van de wereldliteratuur. Het is een fascinerend boek: Chinees, oud, wereldberoemd, bescheiden, instructief, spiritueel en... soms onbegrijpelijk. Het werk wordt toegeschreven aan de filosoof Lao Tse, die de basis legde voor de Tao in de zesde eeuw voor Christus. In de derde eeuw is het werk vervolmaakt met wijsheden van meerdere denkers.Na tien jaar voorstudie begonnen schrijver Roeland Schweitzer en fotograaf George Burggraaff in 2013 aan hun "KinderTao'. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: "Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te bevatten Alles. En over Te, onze innerlijke kracht.Het is schrijver Roeland Schweitzer gelukt om een prachtige eigentijdse hertaling te maken die gelezen moest kunnen worden door kinderen en andere volwassen: speels, vrij, in de geest van de Tao en vooral lekker dichtbij. De prachtige natuurfoto's van George Burggraaff vergroten de toegankelijkheid en geven het boek een extra laag.

Wil je het boek lezen?Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roeland Schweitzer. Lezen Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN