Een glimp van jou

Een glimp van jou - Holly Miller | Northernlights300.org

...p je me ... Een glimp van jou (Hardcover) ... glimp - Nederlands-Engels Woordenboek - Glosbe ... . Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebardie ooit... Glimp 1) Afschijnsel 2) Bedrieglijke schijn 3) Dekmantel 4) Flauw schijnsel 5) Flauw verschijnsel 6) Flauwe glans 7) Flauwe schijn 8) Flikkering 9) Flits 10) Glans 11) Gloed 12) Lichtdeeltje 13) Schijn 14) Schijnglans 15) Schijnsel 16) Vleug 17) Vleugje 18) Vluchtige indruk 19) Voorwendsel 20) Zwak licht in hedendaagse spelling: glimp, schijn. Glimp — schijn. Schijn is het uiterli ... bol.com | Een glimp van jou, Holly Miller | 9789402705447 ... ... . Glimp — schijn. Schijn is het uiterlijk van iets en kan, wanneer het niet met het innerlijk overeenstemt, tot een onjuist oordeel aanleiding geven.Glimp is een valsche, bedriegelijke schijn, dien men opzettelijk doet ontstaan.Den schijn voor het wezen aanzien. Onder schijn van vriendschap. Hij weet aan zijne gemeene praktijken altijd een schoonen glimp ... Een glimp van jou. Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebar die ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was. Ze probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit te krijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze ondanks hun reserves een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Een glimp van jou (e-boek) door Holly Miller, EAN 9789402759792. Een glimp van jou. door Holly Miller. Publicatiedatum: 04/08/2020 . Formaat: Prijs: €19.99. Boekbeschrijving; Auteursinformatie; Over het boek. Aangrijpend en liefdevol: voor fans van Jojo Moyes en Nicholas Sparks. Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Holly Miller
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
Een glimp van jou.pdf

OMSCHRIJVING

Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebardie ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was. Ze probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit tekrijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze ondanks hun reserves een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Het is direct duidelijk: ze horen bij elkaar.Maar Joel heeft een geheim dat hem al jarenlang verscheurt. En om Callie toe te laten tot zijn leven, moeten zebeiden een hoge prijs betalen. Is Joel nog in staat tot liefde, en zo ja: wat is dan de juiste vorm? Kunnen zesamen het geluk vinden dat ze zo hard verdienen, of is elkaar loslaten de enige optie?

Wil je het boek lezen?Een glimp van jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Holly Miller. Lezen Een glimp van jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN