De Zwarte Duivel

De Zwarte Duivel - Jacob Vis | Northernlights300.org

...el' Abraham Meerman in de Nieuwe Maas uitgestrooid ... De zwarte duivel [e-Book] - Jacob Vis - (ISBN ... ... . Hij overleed op 16 mei ... De as van 'Zwarte Duivel' en oud-marinier Abraham Meerman wordt zaterdag na een bijzondere ceremonie uitgestrooid in de Rotterdamse Maas. Meerman heeft meegevochten in de felle strijd om de… De zwarte duivel | ISBN 9789492025050 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Ben ... bol.com | De zwarte duivel, Jacob Vis | 9789086602469 | Boeken ... . In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei bij Nunspeet, eigendom van landheer Frank van Vliet, alias De Zwarte Duivel, die buitensporige orgieën regelt voor hoge, adellijke gasten. Honderd jaar later vinden wandelaars bij de resten van het Ronde Huis het onthoofde lijk van een ... De Bruna winkel bij je in de buurt is open Samenvatting In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei bij Nunspeet, eigendom van landheer Frank van Vliet, alias De Zwarte Duivel, die buitensporige orgieën regelt voor hoge, adellijke gasten. De zwarte duivel is het nieuwste boek van thrillerschrijver Jacob Vis. Hij heeft de geheimzinnige verhalen over Het Ronde Huis in Nunspeet als basis genomen om daar een tweetal spannende ... In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei bij Nunspeet, eigendom van landheer Frank van Vliet, alias De Zwarte Duivel, die buitensporige orgieën regelt voor hoge, adellijke gasten. Honderd jaar later vinden wandelaars bij de resten van het Ronde Huis het onthoofde lijk van een ... Winnaar van de Diamanten Kogel 2014. De prijs voor de beste Nederlandstalige thriller. In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei bij Nunspeet, eigendom van landheer Frank van Vliet, alias De Zwarte Duivel, die buitensporige orgieën regelt voor hoge, adellijke gasten....

INFORMATIE

AUTEUR
Jacob Vis
DIMENSIE
10,73 MB
BESTANDSNAAM
De Zwarte Duivel.pdf

OMSCHRIJVING

Winnaar van de Diamanten Kogel 2014. De prijs voor de beste Nederlandstalige thrillerIn 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei bij Nunspeet, eigendom van landheer Frank van Vliet, alias De Zwarte Duivel, die buitensporige orgieën regelt voor hoge, adellijke gasten.Honderd jaar later vinden wandelaars bij de resten van het Ronde Huis het onthoofde lijk van een jonge vrouw. Het moordonderzoek brengt commissaris Ben van Arkel en inspecteur Jan Huisman in de gesloten kringen van de Oekraïense maffia waar de geschiedenis van het Ronde Huis een even onverwacht als gruwelijk vervolg krijgt.

Wil je het boek lezen?De Zwarte Duivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacob Vis. Lezen De Zwarte Duivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN