Spiritueel door de overgang

Spiritueel door de overgang - Lisette Thooft | Northernlights300.org

...e mannen]' focust in dit boek vooral op het doel van deze - voor de meeste vrouwen - belangrijke fase: vrouwen blijken zich na de overgang namelijk juist sterker en ... De overgang als spirituele opgave - The Optimist ... ... Kort geleden verscheen het boek Spiritueel door de overgang van Lisette Thooft. De overgang is niets om bang voor te zijn, betoogt zij daarin, integendeel. Het is een heftig, maar door en door spiritueel proces, waardoor je ziel kan opbloeien als nooit tevoren. De overgang is in essentie een spiritueel proces. Dieren hebben geen menopauze; alleen mensen kennen dit wonderlijke fenomeen. Het gaat dus om iets geestelijks. En ... Spiritueel door de overgang - Vakblad Natuurlijke ... ... . De overgang is in essentie een spiritueel proces. Dieren hebben geen menopauze; alleen mensen kennen dit wonderlijke fenomeen. Het gaat dus om iets geestelijks. En hoe meer ruimte je jezelf geeft voor die kant van het bestaan, hoe beter je erdoorheen komt. De beste tijd van je leven: spiritueel door de overgang ¿Spiritueel door de overgang¿ geeft filosofische inzichten en praktische tips om de gelukkigste tijd van je leven in te gaan. Lisette Thooft is publicist en journalist voor o.a. Happinez, Libelle Balance en Yoga Magazine. Ze schreef een aantal spirituele boeken, waaronder ¿Tien geboden voor innerlijke rust¿ en ¿Alchemie van de liefde¿. Spiritueel door de overgang bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Online cursus - Spiritueel door de overgang. De overgang, een prachtige, maar soms verwarrende tijd. De tijd waarin u mag gaan ontdekken wat uw nieuwe taak in het leven is. U zit in de transormatie naar een wijze vrouw. Lees de volledige productomschrijving. Wat voor een wijze vrouw wilt u zijn? Welke levenslessen wilt u overdragen aan de jeugd? Spiritueel door de overgang . 8 juli 2011 . Hoe word je een wijze vrouw? De overgang is voor veel vrouwen een lastige periode, vol lichamelijk ongemak en emotionele opschudding....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisette Thooft
DIMENSIE
9,74 MB
BESTANDSNAAM
Spiritueel door de overgang.pdf

OMSCHRIJVING

De overgang is voor de meeste vrouwen een lastige periode, vol lichamelijk ongemak en emotionele opschudding. Lisette Thooft beschrijft hoe je de overgang juist kunt ervaren als een doorgang naar een nieuw, beter en spiritueler leven. De overgang is een kans om vanbinnen héél te worden. Het gaat tijdens hierbij om het temmen van ¿de innerlijke draak¿. Als je daarmee aan de slag gaat, krijg je de energie terug van het kind dat je eens was, maar mét de kracht en intuïtie van de wijze, oudere vrouw. ¿Spiritueel door de overgang¿ geeft filosofische inzichten en praktische tips om de gelukkigste tijd van je leven in te gaan. Lisette Thooft is publicist en journalist voor o.a. Happinez, Libelle Balance en Yoga Magazine. Ze schreef een aantal spirituele boeken, waaronder ¿Tien geboden voor innerlijke rust¿ en ¿Alchemie van de liefde¿. In januari 2011 verscheen ¿De onverzadigbare vrouw [en de afwezige man]; een nieuwe visie op de verhouding tussen mannen en vrouwen¿. Zie voor meer informatie: www.lisettethooft.nl.

Wil je het boek lezen?Spiritueel door de overgang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisette Thooft. Lezen Spiritueel door de overgang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN