Nooit meer dik

Nooit meer dik - Olav Pranger | Northernlights300.org

...t tweede - op gewicht blijven - een stuk moeilijker ... Nooit meer dik, Olav Pranger - Paperback - 9789493172234 ... ... . Hij gelooft dat de oorsprong ligt in een ongezonde relatie met voeding. Nooit meer dik podcast 20 kilo geleden had ik een laag zelfbeeld en zorgde ik niet goed voor mijzelf. Mijn eigen Lifestyle Change heeft dat verandert en sindsdien help ik andere mensen met afvallen, grip op hun gewicht krijgen en gelukkiger worden! Wil jij kilo's kwijtraken en leren hoe je daarna op gewicht kan blijven, dus kortom, succesvol afvallen? In mijn blog lees je waardevolle inzichten, kennis en informatie en inspiratie om je daarbij te helpen! 20 kilo geleden had ik een laag zelfbeeld en zorgde ik niet goed voor mijzelf. Mijn eigen Lifestyle Change heeft dat veranderd e ... Boek: Nooit meer dik - Geschreven door Olav Pranger ... . Mijn eigen Lifestyle Change heeft dat veranderd en sindsdien help ik andere mensen met afvallen, grip op hun gewicht krijgen en gelukkiger worden!In mijn boek Nooit meer dik deel ik mijn visie op afvallen. Waarom is het voor sommige mensen zo moeilijk om af te vallen en op gewicht te blijven? Nooit Meer Dik., Ermelo (gemeente). 9.382 vind-ik-leuks · 3 personen praten hierover. Hoi, ik ben Olav! 20 kilo geleden had ik een laag zelfbeeld en zorgde ik niet goed voor mijzelf. Mijn eigen... Angeli na deelname aan Obese: 'Nooit meer dik' Angeli van Bergen ging de strijd aan met de kilo's in Obese. Drie jaar later zien we, in tegenstelling tot de bekendste kandidaat Danny Bouman (eerst ... Olav Pranger deelt in zijn boek Nooit meer dik zijn unieke visie op afvallen. Waarom is het voor sommige mensen zo moeilijk om af te vallen en op gewicht te blijven? Vaak lukt het eerste wel, maar gaat dat tweede - op gewicht blijven -...

INFORMATIE

AUTEUR
Olav Pranger
DIMENSIE
4,6 MB
BESTANDSNAAM
Nooit meer dik.pdf

OMSCHRIJVING

Olav Pranger deelt in zijn boek Nooit meer dik zijn unieke visie op afvallen. Waarom is het voor sommige mensen zo moeilijk om af te vallen en op gewicht te blijven? Vaak lukt het eerste wel, maar gaat dat tweede – op gewicht blijven – een stuk moeilijker. Hij gelooft dat de oorsprong ligt in een ongezonde relatie met voeding. Pas wanneer iemand bereid is zijn of haar mindset definitief te veranderen, dan is het mogelijk om op een gezond gewicht te blijven.Aan de hand van feiten, inzichten en persoonlijke ervaringen, probeert Olav de handvatten te geven waarmee men de strijd met de kilo's definitief kan winnen. Of in elk geval een nieuw bewustzijn kan creëren. Daarnaast staat het boek boordevol goede tips, oefeningen en gezonde recepten.Olav Pranger (1991) leed zelf jarenlang aan een eet-en gameverslaving. Op een dag besloot hij radicaal het roer om te gooien. Geïnspireerd door Chris Powell (beroemde Amerikaanse personal trainer en TV-persoonlijkheid) wist hij zijn mindset om te buigen. Olav Pranger heeft zich daarna verdiept in de gezondheidsleer en personal training en is nu eigenaar van twee succesvolle leefstijlcentra en de website; www.nooit-meer-dik.nl.Nooit meer dik is zijn debuut als auteur.

Wil je het boek lezen?Nooit meer dik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olav Pranger. Lezen Nooit meer dik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN