Lappenpoppen maken

Lappenpoppen maken - Rosalie Quinlan | Northernlights300.org

...loos beschikbaar. Veel leden van het Gilde geven cursussen in het maken van Zonnekindpoppen en/of zij maken Zonnekindpoppen voor de verkoop ... Stoffen pop maken patroon | vtwonen ... . Voor specifieke bestellingen of informatie kunt u bij hen terecht. Als u lid wordt van het Gilde, krijgt u ook een vermelding in deze website. 30-okt-2016 - 12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken Stap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppen Vrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel… U vindt Lappenpoppen maken in PDF, ePUB, MOBI. 12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te makenStap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppenVro ... Lappenpoppen online kopen | Lobbes Speelgoed ... . 12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te makenStap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppenVrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. U vindt Lappenpoppen maken in PDF, ePUB, MOBI. 12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te makenStap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppenVrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. 3-jan-2019 - Bekijk het bord 'knuffels maken' van eveliencabie, dat wordt gevolgd door 153 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Knuffel, Patronen, Lappenpoppen. Lappenpoppen maken | ISBN 9789048307982 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Rosalie Quinlan
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
Lappenpoppen maken.pdf

OMSCHRIJVING

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te makenStap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppenVrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. Meisjes van alle leeftijden zullen dol zijn op Loulou de Panda en het verlegen muisje Mabel. Kleine - en niet zo kleine - jongetjes willen vast en zeker vriendjes worden met Harry Monster en het schattige marsmannetje Melvin. Dankzij de deskundige tips over naaitechnieken en textielkeuzes hoeft u zelf alleen nog maar te bedenken wie u het eerst wilt ontmoeten!'Doe je gezellig met ons mee?'Het merk Melly & Me is in 2006 opgericht door de zusjes Rosalie Quinlan en Melanie Hurlston. Melly & Me staat internationaal bekend om zijn moderne naaipatronen, waaronder allerlei vrolijke en grappige lappenpoppen en knuffelbeesten. Melly & Me stelt zichzelf ten doel om originele, grappige en eenvoudige dingen te ontwerpen die goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Wil je het boek lezen?Lappenpoppen maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosalie Quinlan. Lezen Lappenpoppen maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN