Hallo, wij zijn Karel en Kaatje

Hallo, wij zijn Karel en Kaatje - Liesbet Slegers | Northernlights300.org

...eken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam ... Alle Bedrijven Online: Kaatje (Pagina 1) ... . Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 15,50 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Karel & Kaatje: pakket met kleurboek, puzzel en verhalenboekje : Zijn jouw kids ook dol op de avonturen van het vrolijke duo Karel & Kaatje? Dan zijn ze vast helemaal weg van dit leuke pakket met daarin een verhalenboek, een houten puzzel en een leuk kleurboek! Karel & Kaatje speelpakket In het boek "Hallo, wij zijn Karel en Kaatje" ontdek je vier nieuwe verhalen van het duo in één groot ... Karel En Kaatje (Hardcover). ... Hallo, wij zijn Karel en Kaatje (0) 19,95. Liesbet ... Hallo, wij zijn Karel en Kaatje | Clavis ... ... Karel En Kaatje (Hardcover). ... Hallo, wij zijn Karel en Kaatje (0) 19,95. Liesbet Slegers; Karel in de lente (3) ... Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. ... Kaatje knoop ( en het adelgebroed )kaatje is een beeldschoon meisje, ze groeit op in de roerige jaren twintig in een buurtschap, onder de rook van enschede. in die tijd was er een grote scheid... Kaatje Ka. € 3.95. Kaatje ka, een gedichtenbundeltje voor peuters en kleuters. Sinds kort liggen er 2 nieuwe peuterboeken over het thema jarig zijn in de boekenwinkel. In het ene boekje staat de verjaardag van Karel centraal, in het andere boekje is Kaatje het middelpunt van de belangstelling.. Verder verschijnt er half maart ook nog een groot en dik jubileumboek, "Hallo, wij zijn Karel en Kaatje".Bij aankoop van dit boek krijgen de peuters een gratis Karel & Kaatje ... 20-mrt-2020 - Sinds kort liggen er 2 nieuwe peuterboeken over het thema jarig zijn in de boekenwinkel. In het ene boekje staat de verjaardag van Karel centraal, in het andere boekje is Kaatje het middelpunt van de belangstelling. Verder verschijnt er half maart ook nog een groot en dik jubileumboek, "Hallo, wij zijn Karel en Kaatje"… Hallo, wij zijn Karel en Kaatje . Herfstblaadjes . Het griezelfeest . Het grote rituelenboek van Karel . Het grote zoekboek van Rik Het kindje in de stal . Het spookje en de vleermuisjes . Het zoek- en posterboek van Rik en Rosie Hup . I am going to bed Ik ben boos en blij . Ik ben ... Hallo! Wij zijn Karel en Kaatje Liesbet Slegers Speelboek Olivier Dunrea Vorige. 1 (actief) 2; Volgende. Jeugdbibliotheek. 0 - 6 jaar; 6 - 9 jaar; 9 - 12 jaar; 12 - 15 jaar; 15 - 18 jaar; Snel naar. Luisterboeken; E-books; Voorleesfilmpjes; Boeken op onderwerp; Boekenseries; Over ons. Contact; Over de ... Boekhandelspakket Hallo, wij zijn Karel en Kaatje Uitgeverij Clavis B.V.B.A. Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789044822076. Productvorm: Display of promotiemateriaal ......

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbet Slegers
DIMENSIE
11,54 MB
BESTANDSNAAM
Hallo, wij zijn Karel en Kaatje.pdf

OMSCHRIJVING

Vier nieuwe verhalen van Karel en Kaatje in één groot en dik boek! Karel en Kaatje gaan naar de moestuin en naar de winkel, ze bakken koekjes en ze passen op baby Bas. Elk verhaal heeft bovendien veel leuke en leerzame extra's, zoals stappenplannen, ontdekpagina's en creatieve speelplaten. In dit boek leer je ook:Hoe snuit je je neus?Wat doet Karel met het afval?Hoe trekt Kaatje haar schoenen aan?Wat kun je ontdekken in de tuin? Je komt het allemaal te weten in dit leerrijke jubileumboek, ter gelegenheid van de verjaardag van Karel en Kaatje.NU MET GRATIS KLEURBOEKJE VAN KAREL EN KAATJE!

Wil je het boek lezen?Hallo, wij zijn Karel en Kaatje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbet Slegers. Lezen Hallo, wij zijn Karel en Kaatje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN