Ga kathedralen bouwen!

Ga kathedralen bouwen! - Daan Quakernaat | Northernlights300.org

...n? Ze hadden geen boormachines, fatsoenlijk gereedschap, handige steiger of torenkraan ... Gemeenten, ga kathedralen bouwen! - Omgevingsweb ... . De kathedralenbouwers hadden veel min- Boekje: Ga kathedralen bouwen! Het complete Daan verhaal is in boekvorm verschenen. Lees alles over de kathedralen, Bekijk de vele perfect gereproduceerde foto's. Vermaak je met de sketches, van kikkerpoel via valbeveiliging tot de fietsbordjes. Lees ... Ga kathedralen bouwen! | ISBN 9789081775700 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 08 mei @ 12:30 pm - 2:00 pm - EDEX Webinar: Daan ... Ga kathedralen bouwen!. Per Boek Wijzer ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 08 mei @ 12:30 pm - 2:00 pm - EDEX Webinar: Daan Quakernaat - Ga kathedralen bouwen! "Ga kathedralen bouwen" is een verhaal over de angst en passie. We zijn terecht gekomen in een wereld van managers, planning, proces en bureaucratie. Een wereld waarin we geen fouten mogen maken. Waarin we alles van te voren willen vastleggen en regelen. Echter, we moeten transities vormgeven. Koop Ga kathedralen bouwen! van Quakernaat, Daan met ISBN 9789081775700. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een kathedraal bouwen is beginnen met iets waarvan je van te voren niet weet of het gaat lukken. Gedurende de bouw vallen er voort-durend muurtjes om of stort de boel in. Dat is niet erg, zo leer je hoe zaken wel blijven staan. De kathedralenbouwers hadden niets en konden alles. Wij hebben alles en kunnen ….. Notre-Dame Reims 1211- 1516 "Ga kathedralen bouwen" is een verhaal over de angst en passie. Over de angst om controle te verl...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Quakernaat
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
Ga kathedralen bouwen!.pdf

OMSCHRIJVING

Ga kathedralen bouwen! 1e druk is een boek van Daan Quakernaat uitgegeven bij Kuaternaaq Media. ISBN 9789081775700 Jaren geleden stond Daan Quakernaat voor de kathedraal van Reims omhoog te kijken. Hoe is het mogelijk dat ze in de Middeleeuwen dit fenomenale bouwwerk wisten neer te zetten? De middeleeuwers hadden niks maar konden alles. Hoe zit het met ons, in onze tijd? Wij beginnen er pas aan als we risico's van te voren hebben uitgebannen. We zijn druk met formulieren, lijstjes, procedures en vergunningen. Wij blijven te vaak steken in redenen om het niet te doen, om er niet aan te beginnen. De kathedralen staan voor levenslust, lef, creativiteit, innovatie, vakmanschap, liefde, bezieling en nog veel meer. Daan Quakernaat, spreker van beroep, verdiepte zich grondig in de kathedralenbouwers, hun nalatenschap, hun drijfveren en werkwijze. De laatste tien jaar heeft hij daarover honderden optredens gegeven voor bedrijven en organisaties. Die optredens, de reacties die dat opleverde en talloze bezoeken aan de gotische kathedralen in Frankrijk vormen de basis voor 'Ga kathedralen bouwen!'.Aan de hand van schitterende foto's neemt de auteur de lezer mee door de geschiedenis van de kathedralen. Hoe kregen ze het voor elkaar? Welke verhalen zijn er te vertellen over de wonderbaarlijke façades en wat schuilt erachter? Een diepgaand essay slaat de brug naar onze tijd. Wat kunnen wij vandaag leren van de kathedralenbouwers? Hilarische voorbeelden laten zien hoe we vooral niet op actuele maatschappelijke problemen moeten inspelen, 'anti-kathedralen' die ons een spiegel voorhouden. Dat maakt 'Ga kathedralen bouwen!' tot een leidraad en inspiratiebron voor managers, bestuurders en andere gewone mensen. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze tijd aanpakken. De kathedralenbouwers in de Middeleeuwen wijzen de weg. In de politiek, in bedrijven en instellingen en in ons persoonlijke leven.

Wil je het boek lezen?Ga kathedralen bouwen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Quakernaat. Lezen Ga kathedralen bouwen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN