Een kat in huis

Een kat in huis - Francien van Westering | Northernlights300.org

...ten kiezen dan een andere plaats in huis ... Hond en kat samen in huis - Doggo.nl ... . Meestal is dat een hoekje, maar je kunt hierbij ook denken aan een stapeltje kranten, of een mat bij de voordeur. Sommige katten nemen ook je bankstel of je dekbed. De meeste eigenaren (wellicht allemaal) worden daar niet vrolijk van. Je kat kan ook de gewoonte hebben om voor de bak te plassen en ... Dagelijks zeker tien keer vraag ik me af waarom ik het doe. Bediende zijn van de kat in huis… Vo ... Een nieuwe kat - Allemaalkatten.nl ... . Bediende zijn van de kat in huis… Volgens mij kan je de mensheid in twee categorieën verdelen, of nee twee grote categorieën en een kleintje.Namelijk zij die van honden houden, zij die van katten houden en die hele kleine groep die van beiden houdt. Het introduceren van katten aan katten Het introduceren van een nieuwe kat of kitten aan uw inwonende kat of hond kan behoorlijk zenuwslopend zijn. Daarom is het verstandig om dit voorzichtig en met zorg aan te pakken. Vergeet niet dat katten geen sociale wezens hoeven te zijn, in tegenstelling tot honden die echte gezelligheidsdieren zijn. Bij de introductie van een pup in huis komt zal iedereen daar erg enthousiast op reageren dat is erg begrijpelijk maar kan voor de aanwezige kat wat hectisch zijn. Indringer Ga er altijd vanuit dat de al aanwezige kat waarschijnlijk moeite heeft met de nieuwe aanwinst en deze zal benaderen als een indringer in zijn/haar wereld. Zorg wel dat je eerst goed nadenkt voor je een kat of poes neemt. Wij zetten de 10 belangrijkste tips bij het aanschaffen van een kat voor je op een rij! Ik wil een kat. Katten zijn makkelijke dieren en zijn soms echte knuffelbeesten. Sta stil bij de consequenties voor je een kat neemt. Een kat kost tijd, geld en energie....

INFORMATIE

AUTEUR
Francien van Westering
DIMENSIE
10,74 MB
BESTANDSNAAM
Een kat in huis.pdf

OMSCHRIJVING

Een kat in huisKatten nemen een belangrijke plaats in in vele huishoudens in Nederland en Vlaanderen. Maar liefst 2.6 miljoen katten in Nederland en 1.9 miljoen katten in België vragen dagelijks om aandacht. Francien van Westering, geeft antwoord op vele vragen die kattenbezitters kunnen hebben. Vragen op het gebied van gedragsprobleem, waaronder schuwheid, aandacht vragen, kattenbak, krabben, onzindelijkheid, verzorging en natuurlijk de eerste maanden na geboorte. Een boek bedoeld voor degenen die voor het eerst een kat in huis nemen, maar ook voor ervaren liefhebbers biedt het boek veel tips en raadgevingen . Het boek bevat vanzelfsprekend ook zeer veel kleurrijke kattentekeningen van de hand van Francien van Westering. Een uiterst compleet boek voor iedere kattenliefhebberAuteur en illustratrice Francien van Westering is de ervaringsdeskundige op het gebied van gedragsproblemen en werd daarnaast bekend door haar wekelijks column en tekening in het tijdschrift Margriet, wat zij maar liefst 14 jaar verzorgde. Daarnaast werkte ze voor talloze tijdschriften in Nederland, België, Duitsland en Engeland en schreef en illustreerde ze talloze boeken over katten en hun avonturen en gedragingen. Momenteel zijn de illustraties van Francien terug te vinden op onder meer serviezen, textiel, hobbyartikelen, bewaarboxen en behoren haar stationery artikelen waaronder geïllustreerde agenda en - scheurkalender, een uitgave van Edicola, tot de best verkochte in Nederland en Belgie.

Wil je het boek lezen?Een kat in huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francien van Westering. Lezen Een kat in huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN