Breng balans in je gezin

Breng balans in je gezin - Baudy Wiechers | Northernlights300.org

...t het de enige optie lijkt om iets voor elkaar ... Breng balans terug in je gezin! - Kinderpraktijk-Vrij ... ... Baudy Wiechers ontwikkelde een methode voor gezinsoverleg, geïnspireerd op de sociocratie. Ze deelt haar kennis en ervaring met je in dit boek én vertelt je hoe jij de CONSENT-methode kan toepassen in jouw gezin en jouw leven. Ben jij klaar voor meer balans in je gezin? Breng de balans terug in je gezin ZOEK. 10 JUL 19. 0 reacties; Balans. We zijn die allemaal weleens kwijt. Is dat erg? Welnee. Je staat even stil. Pak ... bol.com | Breng balans in je gezin | 9789491472787 | Baudy ... ... . Is dat erg? Welnee. Je staat even stil. Pak een moment voor jezelf en kijk naar wat je kunt doen om weer in balans te komen. Soms lukt het niet om zelf de balans terug te vinden. Balans. We zijn die allemaal weleens kwijt. Is dat erg? Welnee. Je staat even stil. Pak een moment voor jezelf en kijk naar wat je kunt doen om weer in balans te komen. Soms lukt het niet om zelf de balans terug te vinden. In de drukte vergeten we om deze momenten van rust te In haar boek 'Breng Balans in je gezin' beschrijft Baudy Wiechers haar methode voor gezinsoverleg op basis van gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid. Suzan werd nieuwsgierig en besloot het eens te … Breng balans in je gezin d...

INFORMATIE

AUTEUR
Baudy Wiechers
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Breng balans in je gezin.pdf

OMSCHRIJVING

Breng balans in je gezin 1e druk is een boek van Baudy Wiechers uitgegeven bij Booklight. ISBN 9789491472787 Herken je dat? Dat je je kinderen niet wilt straffen, geen ruzie wilt, maar dat het de enige optie lijkt om iets voor elkaar te krijgen? Dat het gebruiken van macht bijna altijd een onvoldaan gevoel oplevert?Hoe zou het zijn als ouders en kinderen samen een waardevolle bijdrage leveren in de gezinsafspraken en je niet langer alles alleen hoeft op te lossen? Dit kan wanneer iedereen - ouders, peuters en pubers - een gelijkwaardige stem krijgt in het gezin. Baudy Wiechers brengt het al jaren in de praktijk via haar zelfontwikkelde methode voor gezinsoverleg, geïnspireerd op de sociocratie. Ze deelt haar kennis en ervaring met je in dit boek én vertelt je hoe jij de CONSENT-methode kan toepassen in jouw gezin en jouw leven. Ben jij klaar voor meer balans in je gezin?'Ik denk dat dit boek lezen veel schade en gedoe kan voorkomen.' Martijn Aslander - Auteur, spreker en ideeënbedenker'Na het lezen van dit boek ben ik nog meer overtuigd van het maatschappelijke belang van de CONSENT-methode.' Aukje Nauta - Bijzonder hoogleraar organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, eigenaar van adviesbureau Factor Vijf en kroonlid SER'Baudy geeft op een heldere manier een plek aan elk gezinslid binnen iedere denkbare samenlevingsvorm.'Indi Hondema - Oprichter HARTverwarmendWijs'De stappen die Baudy aanreikt, helpen bij een van de meest complexe taken voor mensen: kinderen opvoeden tot respectvolle, gelukkige burgers.' Prof. dr. Rob Martens - Welten-instituut Onderzoekscentrum voor leren, doceren en technologieOver de auteur:Baudy Wiechers is ondernemer, partner, moeder, schrijver en trainer. De combinatie hiervan sluit volledig aan bij haar levensdoel: bijdragen aan een samenleving in balans waarin iedereen vanuit gelijkwaardigheid verantwoordelijkheid neemt, waardoor volledige vrijheid wordt ervaren.

Wil je het boek lezen?Breng balans in je gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Baudy Wiechers. Lezen Breng balans in je gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN