Versimpelen

Versimpelen - Jan-Peter Bogers | Northernlights300.org

...r leren kennen van jezelf. Omdat je je leven als het ware analyseert kom en erachter wat voor jou belangrijk is en je dus kennelijk gelukkig maakt ... Versimpelen - 6 voordelen die je leven mooier maken ... ... . Je kunt die kennis gebruiken om de dingen die je belangrijk vindt te laten groeien en dat wat je tot last is te verminderen. Lean en Agile versimpelen: De termen Lean en Agile winnen steeds meer terrein binnen het optimaliseren van processen. Bij beide methodes richt je je aandacht op de kern van processen en haal je de overbodige franje weg. Deze tool valt onder Regelen. Stop it! : Soms moet je gewoon ergens mee stoppen. De simpelste manier van versimpelen. Met het boek Versimpelen.P ... Versimpelen ... . Deze tool valt onder Regelen. Stop it! : Soms moet je gewoon ergens mee stoppen. De simpelste manier van versimpelen. Met het boek Versimpelen.Projecten realiseren zonder gedoe heeft Jan-Peter Bogers een glashelder boek afgeleverd dat duidelijk maakt dat er zo veel gerealiseerd kan worden als je maar weet wat je wilt en daar dicht bij blijft. In tal van cases en met de nodige instrumenten laat Jan-Peter de lezer ervaren dat de donkere paden van politiek, bureaucratie, narcisme, drukdoenerij en dwarsliggerij ... Versimpelen klinkt simpel. Maar hoe kom je nu van complex naar simpel? Hoe zorg je ervoor dat je geen last hebt van onnodig gedoe? Wat kun je precies doen als een project of plan niet van de grond komt of onderweg vastloopt? Er zijn vijf manieren of invalshoeken om een project te versimpelen. Je kunt […] In Versimpelen vertelt Jan-Peter Bogers hoe je onnodig gedoe herkent en complexiteit doorgrondt. Vijf kernvragen, zes gedoefactoren en een toolbox met 27 technieken helpen je om te versimpelen. Talloze voorbeelden en cases laten zien hoe versimpelen in de praktijk werkt. 'Versimpelen is een andere kijk op organiseren. Belgen versimpelen houdbaarheidsetikettering, Voedingscentrum haalt campagne van stal Redactie. 15-6-2020. Wat alle mannen stiekem doen als ze alleen thuis zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan-Peter Bogers
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
Versimpelen.pdf

OMSCHRIJVING

Versimpelen 1e druk is een boek van Jan-Peter Bogers uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789052694139 Kan het simpeler? Jazeker! Wij maken projecten en organisaties vaak onnodig ingewikkeld. En als we dat zelf niet doen, doen anderen het wel voor ons. Voor je het weet is een mooi plan of project veranderd in gedoe en raakt de vaart eruit.Versimpelen is een manier om focus aan te brengen in projecten, om van complex naar simpel en van gedoe naar flow te komen. Ontrafel een project, ontdoe het van alle bijzaken en je ziet weer waar hetcht om draait. Hiermee worden de vervolgstappen om het project te realiseren kraakhelder. Voor organisaties is versimpelen een manier om de kern van hun bestaan te (her)ontdekken: waarom doen we wat we doen?Versimpelen is speels en bloedserieus tegelijk. Het begint met de mindset dat eenvoudiger vaak beter is en eindigt met het makkelijker realiseren van projecten en dynamischer maken van organisaties.In Versimpelen vertelt Jan-Peter Bogers hoe je onnodig gedoe herkent en complexiteit doorgrondt. Vijf kernvragen, zes gedoefactoren en een toolbox met 27 technieken helpen je om te versimpelen. Talloze voorbeelden en cases laten zien hoe versimpelen in de praktijk werkt.'Versimpelen is een andere kijk op organiseren. Het maakt projecten overzichtelijk en behapbaar, waardoor de weg voor actie vrijkomt.' - Marcel Jongmans (@enthousiasmeur)`Eigenlijk zou dit boek verplicht moeten zijn voor iedereen die zich met projecten en moeilijk gedoe qua organiseren bezig houdt. - Martijn Aslander (auteur van o.a. Easycratie)'Versimpelen begint en eindigt met onze eigen mindset. Ik doe zeker mee, wie nog meer?' - Korrie Louwes (wethouder Innovatie in Rotterdam)`Een boek voor mensen die complexiteit met een fileermes te lijf willen. Juist versimpelen vraagt secuur vakmanschap. - Jaap Peters (auteur van o.a. Bij welke reorganisatie werk jij? en Het Rijnland-boekje)'Versimpelen reikt je op een presenteerblaadje de optimale weg naar business happiness aan.' - RenBoender (auteur van o.a. Cool is Hot)

Wil je het boek lezen?Versimpelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan-Peter Bogers. Lezen Versimpelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN