Lockwood & co 3 - De jongen met de lege ogen

Lockwood & co 3 - De jongen met de lege ogen - Jonathan Stroud | Northernlights300.org

... genoten van Harry Potter, De grijze jagers en de boeken van Rick Riordan ... De jongen met lege ogen - Jonathan Stroud | Boeken.com ... . Lockwood & Co: spookachtig spannend, griezelig goed! In het derde deel van de Lockwood & Co-serie, De jongen met de lege ogen, schieten Anthony Lockwood, George en Lucy te hulp bij een gruwelijke geestenuitbraak die Londen in zijn greep heeft. Scotland Yard staat machteloos. Home Boeken Boekrecensies Lockwood & Co 3: De jongen met de lege ogen. Lockwood & Co 3: De jongen met de lege ogen. Door. Richard Veldkamp - 2 ... De jongen met de lege ogen - Audioboek - Jonathan Stroud ... ... . Lockwood & Co 3: De jongen met de lege ogen. Door. Richard Veldkamp - 24 april 2017. 0. 260. Jonathan Stroud heeft met Lockwood & Co een fantastische serie neergezet. De eerste twee delen van deze serie waren van hoog niveau en met een behoorlijk vlot tempo geschreven. De jongen met de lege ogen. Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud. Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De grijze jagers en de boeken van Rick Riordan.Lockwood & Co is misschien wel het kleinste, meest ongeorganiseerde bureau dat op geesten jaagt. Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud. Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De grijze jagers en de boeken van Rick Riordan. Lockwood & Co is misschien wel het kleinste, meest ongeorganiseerde bureau dat op geesten jaagt. Maar de medewerkers - Lockwood, Lucy en George - hebben talent. En ze hebben succes. In De jongen met de lege ogen krijgen de agenten te maken met een enorme geestenuitbraak die Londen in zijn greep houdt. Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud. Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter,...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Stroud
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
Lockwood & co 3 - De jongen met de lege ogen.pdf

OMSCHRIJVING

Lockwood & Co: spookachtig spannend, griezelig goed! In het derde deel van de Lockwood & Co-serie, De jongen met de lege ogen, schieten Anthony Lockwood, George en Lucy te hulp bij een gruwelijke geestenuitbraak die Londen in zijn greep heeft. Scotland Yard staat machteloos. Eindelijk krijgt Lockwood & Co de kans om te laten zien dat ze de beste geestenjagers zijn. Lockwood en zijn vrienden gaan 's nachts het geplaagde gebouw in. Alleen als ze het hoofd koel houden, kunnen ze hier overleven. Maar Lucy is jaloers op haar nieuwe collega Holly, Lockwood wordt geplaagd door een oud geheim en de duistere waarschuwingen van de Fluisterende Schedel voorspellen niet veel goeds. Wat zit er voor verschrikkelijks verborgen in de kelders? 'Zo razend spannend dat je acuut onder je bed gaat kijken of er zich geen geesten verstopt hebben.' Elles Bouwmeester, Boekhandel Het Leesteken Jonathan Stroud is een Engelse schrijver. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door fantasy-verhalen. De Jongen met de Lege Ogen is het derde deel in de Lockwood & Co-serie.

Wil je het boek lezen?Lockwood & co 3 - De jongen met de lege ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Stroud. Lezen Lockwood & co 3 - De jongen met de lege ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN