Twee dagen in Biarritz

Twee dagen in Biarritz - Michelle Jackson | Northernlights300.org

...gaf jarenlang les in kunst, mode en design ... Amazon.it: Twee dagen in Biarritz - Michelle Jackson ... ... . Ze schrijft boeken sinds 2005; Een kus in Havana was haar eerste roman die in Nederlandse vertaling verscheen, gevolgd door Twee dagen in Biarritz.Michelle Jackson woont in Howth, Ierland met haar man en twee kinderen. Twee dagen in Biarritz. Beste vriendinnen Kate en Annabel hebben zin in een ander verjaardagsfeest dan anders, met goed eten, veel wijn en mooie mannen.... Twee dagen in Biarritz is de debuutro ... bol.com | Twee dagen in Biarritz (ebook), Michelle Jackson ... ... .... Twee dagen in Biarritz is de debuutroman van de Ierse Michelle Jackson. In deze heerlijke feelgood chicklit voert ze je mee naar Frankrijk en Ierland. Het boek gaat over Kate en Annabel, twee vrouwen die al jaren hartsvriendinnen zijn. Nadat ze samen op vakantie zijn geweest in Biarritz is de vriendschap opeens over en hebben ze geen contact meer met elkaar. Lees „Twee dagen i...

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Jackson
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
Twee dagen in Biarritz.pdf

OMSCHRIJVING

Beste vriendinnen Kate en Annabel hebben zin in een ander verjaardagsfeest dan anders, met goed eten, veel wijn en mooie mannen. En waar kan dat beter dan in het hippe surfresort Biarritz? Kate is kunstenaar en woont in Frankrijk, terwijl Annabel het naar haar zin heeft als glamourmama in Dublin. Een ogenschijnlijk perfecte vriendschap, maar Annabel houdt al jarenlang een schokkend geheim verborgen voor Kate. Op een avond in Biarritz wordt Annabel iets te roekeloos door de alcohol en verspreekt ze zich. Kate stort volledig in en vlucht naar huis, in de Pyreneeën. Maar wanneer haar moeder kort daarna ernstig ziek wordt, ziet ze zich gedwongen naar Dublin af te reizen. Daar treft ze een nieuwe Annabel, die haar leven over een heel andere boeg wil gooien en tot afschuw van haar echtgenoot een eigen zaak probeert op te zetten. En er zijn ook een paar minnaars uit het heden en verleden die de zaken aardig compliceren. Zal de vriendschap tussen Annabel en Kate bestand blijken tegen teleurstelling, verraad en woede? Overleven ze Biarritz?

Wil je het boek lezen?Twee dagen in Biarritz in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Jackson. Lezen Twee dagen in Biarritz Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN