Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee)

Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee) - Wim Oosterlinck | Northernlights300.org

...nktijd In zijn jeugdjaren wou hij geen vriendin en al zeker geen kinderen, maar nu heeft hij toch een vrouw en 2 kinderen ... Wim Oosterlinck leest 'Ik wilde geen kinderen (en nu heb ... ... . Hij vertelt over zijn leven als papa van een dochter Roos en zoon Bo. Het boek gaat mijn inziens vooral over zijn leven met dochter Roos (aangezien Bo nog iets te klein is om al hele verhalen over te kunnen schrijven), wat hilarische fragmenten oplevert maar ook hartverwarmende ... Met een zware dosis herkenbaarheid en een stevig snufje humor vertelt Wim hoe hij eerst absoluut geen kinderen wilde ... Boek: Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee ... ... ... Met een zware dosis herkenbaarheid en een stevig snufje humor vertelt Wim hoe hij eerst absoluut geen kinderen wilde en hoe ze nu zijn leven veranderen. Lees hoe het wonder in wer Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee), Wim Oosterlinck - Paperback - 9789492958563 | AKO boeken Ik begrijp je gevoel wel hoor. Ik heb zelf twee zoons.we hebben hier besloten dat er geen derde komt en dat betekent ook dat ik nooit een dochter zal krijgen. heb ik soms moeite mee, al had ik als we wel meer kinderen hadden gewild misschien alleen nog meer jongens gekregen. Korte inhoud: Beschrijving van zijn ervaringen met het vaderschap door de presentator bij de Vlaamse radio. Daisy-boeknummer: 25468 Speelduur: 4 uur en 27 minuten. Ik denk soms ook wel na over wat me dan leuk lijkt aan kinderen. En eigenlijk is dat vooral de peuter- tot basisschoolleeftijd. Als het echt karaktertjes zijn en ze dingen leren. Met baby's heb ik helmaal niks. En vanaf een jaar of 12 lijken kinderen me ook niet heel leuk. Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee) | ISBN 9789492159908 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Educatief Kinderboeken Fictie en verhalen Non-fictie en vrije tijd Reis, verblijf en vervoer Non-fictie informatief Religie,filosofie en psychologie Zakelijk en studie Wetenschap en informatica Prijs Tot € 5,- Tot € 10,- Tot € 15,- Tot € 20,-Tot € 25,-Toon alles Binding Paperback Ringband Hardback Toon alles Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee) Wim Oosterlinck • ebook • epub. Samenvatting . Radiopresentator Wim Oosterlinck is de trotse vader van Roos (5) en Bo (1). Met een zware dosis herkenbaarheid en een stevig snufje humor vertelt Wim hoe hij eerst absoluut geen kinderen wilde en hoe ze nu zijn leven veranderen. Ik heb altiid gezegd dat ik 1 kind wil en ook nu onze dochter er is (ze is 4 maanden) blijf ik bij deze keuze. Ik heb een hele makkelijke zwangerschap gehad. Een keizersnee maar totaal geen last van gehad maar toch vind ik 1 wel prima. En ja als wij komen te overlijden heeft ze misschien geen broers/zussen maar vast wel andere familie en vrienden....

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Oosterlinck
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee).pdf

OMSCHRIJVING

Radiopresentator Wim Oosterlinck is de trotse vader van Roos (5) en Bo (1). Met een zware dosis herkenbaarheid en een stevig snufje humor vertelt Wim hoe hij eerst absoluut geen kinderen wilde en hoe ze nu zijn leven veranderen. Lees hoe het wonder in werkelijkheid een dragonder blijkt te zijn, waarom de babyblues volstrekt normaal zijn (maar niet voor een man), waarom alle kinderen van pinguïns houden en hoe dochterlief het Gravensteen onderplaste.

Wil je het boek lezen?Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Oosterlinck. Lezen Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN