Dagpauwoog

Dagpauwoog - Eva Meijer | Northernlights300.org

...ntert als vlinder op een koele plaats en komt in het voorjaar als een van de eerste weer tevoorschijn ... Dagpauwoog 18 in Sneek | 8607 HN | Huizendata ... . Bekijk Dagpauwoog 57 in Sneek op Huispedia. Ontdek de woningwaarde, maandlasten, bereikbaarheid en de buurt Duinterpen. De woning heeft een oppervlakte van 211 m2. Dagpauwoog 18 is een adres in Sneek. 8607 HN is de postcode.Het pand is gevestigd in Friesland. Interessante info over Dagpauwoog 18 in Sneek: - Dit pand is in 2007 gebouwd. - Het oppervlak van het perceel waar het huis op staat is 180 m2. - Dit pand heeft het energielabel ... dagpauwoog - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek) ... . - Het oppervlak van het perceel waar het huis op staat is 180 m2. - Dit pand heeft het energielabel onbekend. - De woning is dit jaar 200.000 tot 300.000 euro waard. - De gemeentelijke woonlasten zijn naar schatting 20 tot ... Bekijk Dagpauwoog 85 in Breda op Huispedia. Ontdek de woningwaarde, maandlasten, bereikbaarheid en de buurt Westerpark. De woning heeft een oppervlakte van 114 m2. Huis te koop: Dagpauwoog-Distelvlinder, Wolvega. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Beschrijving: ' Zoek je een stijlvolle en energiezuinige rij- of eindwoning in Wolvega? Kom heerlijk wonen in de Lindewijk! Rijwoningen zijn vanaf € 199.500,= v.o.n. en de eindwoningen zijn al vanaf € 230.000,= v.o.n.! De Lindewijk is groen en ruim opgezet; Je bent er omringd door ... Dagpauwoog is een 5-persoons Appartement, Dagpauwoog ligt In het Dorp, Dagpauwoog ligt in, Nes. De afstand naar het dorp bedraagt ± 400 meter. dagpauwoog Spanwijdte vleugels 50-60 mm, januari-december Kenmerken De dagpauwoog is één van de bekendste Europese dagvlinders en wordt door menigeen vaak in de tuin op velerlei typen bloemen gezien. Zeer opvallend zijn de oogvlekken op voor- en achtervleugel waardoor deze schoenlapper met geen ander familielid kan worden verwisseld (398 1a g). Vlindermagneet dagpauwoog heeft een gemiddelde van 5 op 5 gebaseerd op 1 beoordeling. (1 verschillende klant) Zeer tevreden-- E. uit Laag-Keppel --Prachtige vlinder! Inderdaad net echt! Zonet verkocht op de webshop. Bewegende vogelschrikker . Wasknijpers kunststof . Buldog tuinbeeld ......

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Meijer
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
Dagpauwoog.pdf

OMSCHRIJVING

'Je doet het pakketje op het juiste moment door de brievenbus en loopt weg. Dat is alles. Je moet eigenlijk vooral de tijd in de gaten houden. Je mag niet te vroeg zijn, maar ook niet te laat, je wil niet dat het pakketje in je auto ontploft. Je moet dus voorkomen dat je in de file komt te staan.'Iris Dagpauwoog verhuist met haar hondje Pol naar een afgelegen dorp bij zee. Daar ontmoet ze dierenrechtenactivist Marcel, die haar stukje bij beetje weet te overtuigen van de noodzaak om in te grijpen in de manier waarop mensen met andere dieren omgaan. De geschoolde klokkenmaker Marcel heeft zo zijn ideeën over wat er moet gebeuren, en neemt daarbij een zeker risico voor lief - voor zichzelf én anderen. Hij maakt de bompakketjes in een schuurtje in zijn tuin, zij helpt hem ze 's nachts, wanneer er niemand aanwezig is, door de brievenbussen van slagerijen te gooien. Op het hoogtepunt van de landelijke aandacht die hun verzet genereert, gebeurt het onvermijdelijke: de eerste gewonde valt, en Iris moet bij zichzelf te rade gaan hoe ze zich zo heeft mee kunnen slepen - of heiligt het doel de middelen?Dagpauwoog is een even confronterende als tragikomische roman over mensen en andere dieren, over zelf denken en het goede willen doen in een wereld waarin onduidelijk is wat dat precies betekent.

Wil je het boek lezen?Dagpauwoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Meijer. Lezen Dagpauwoog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN