Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1

Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1 - D. Pak | Northernlights300.org

...taalbeheersing Bestel Vlekkeloos nederlands b1 taalbeheersing met ISBN/EAN 9789077018590 snel en eenvoudig ... Taalbeheersing CEF B1 - paperback - Dick Pak, Boek Alle ... ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Vlekkeloos Nederlands Author: Dick Pak Publisher: Pak ISBN: 9789077018149 Date: 2007 Pages: 211 Format: PDF Size: 51.23MB Level: B1. Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (2F) is bestemd voor leerlingen die onderwijs volgen in de bove ... Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1 ... ... . Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (2F) is bestemd voor leerlingen die onderwijs volgen in de bovenbouw vmbo, in de onder- en middenbouw havo/vwo, op mbo niveau 2/3 of mbo niveau 4 (het eerste en/of tweede studiejaar). Vlekkeloos Nederlands / Taalbeheersing CEF B2 10e druk is een boek van D. Pak uitgegeven bij Pak, Uitgeverij. ISBN 9789077018309 Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B2 (Taalniveau 3F en 4F) is gebaseerd op de richtlijnen van het Common European Framework (CEF). Dit komt overeen met Taalniveau 3F van de commissie-Meijerink....

INFORMATIE

AUTEUR
D. Pak
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1.pdf

OMSCHRIJVING

Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1 8e druk is een boek van Dick Pak uitgegeven bij Pak, Uitgeverij. ISBN 9789077018590 Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (2F) is bestemd voor leerlingen die onderwijs volgen in de bovenbouw vmbo, in de onder- en middenbouw havo/vwo, op mbo niveau 2/3 of mbo niveau 4 (het eerste en/of tweede studiejaar). Bij het samenstellen van dit boek hebben de richtlijnen van het Common European Framework (CEF)/Europees ReferentieKader (ERK) als uitgangspunt gediend. Dit komt overeen met Taalniveau 2F (commissie-Meijerink). Dit boek bevat zes overzichtelijke hoofdstukken theorie: werkwoordsspelling, algemene spelling, interpunctie, stijl, grammatica woordsoorten en grammatica zinsdelen. De oefenstof is gesplitst in a- en b-oefeningen: a-oefeningen voor individueel/klassikaal gebruik en b-oefeningen voor zelfstudie of extra training (de b-antwoorden zijn in het boek opgenomen). Deze opzet maakt Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (2F) zowel geschikt voor klassikaal gebruik als voor zelfstudie. Door het register is dit boek ook een praktisch naslagwerk.Voor niveau B1/2F is bovendien een goede woordenschat van belang. Het Instapdeel en de delen 1 en 2 van de serie Goedgebekt kunnen helpen de woordenschat op het gewenste niveau te krijgen. In overzichtelijke taken komen ruim 1800 woorden, uitdrukkingen e.d. in meerkeuzevorm aan de orde. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijpak.nl en maak de taaltest op www.nederlandsetaaltest.nl om je kennis van de Nederlandse taal op verschillende onderdelen te testen.

Wil je het boek lezen?Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Pak. Lezen Vlekkeloos Nederlands Taalbeheersing CEF B1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN