Oxen 3 - Bevroren vlammen

Oxen 3 - Bevroren vlammen - Jens Henrik Jensen | Northernlights300.org

...ben een levende dode'. Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee, maar in werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel ... Bevroren vlammen eBook door Jens Henrik Jensen ... ... . Geschreven bij Oxen 3 - Bevroren vlammen. Bevroren vlammen is het derde deel van de reeks waarin Oxen de hoofdrol speel. In dit deel vind de ontknoping plaats van alle voorvallen uit de vorige twee boeken. In deel een en twee zit meer spanning en heeft Oxen meer de hoofdrol. In dit deel blijft hij meer toeschouwer. Bevroren vlammen is met afstand het beste deel van de Oxentrilogie. Fans die ervan balen dat het verhaal nu afgelopen is, kunnen g ... bol.com | Oxen artikelen kopen? Alle artikelen online ... . In dit deel blijft hij meer toeschouwer. Bevroren vlammen is met afstand het beste deel van de Oxentrilogie. Fans die ervan balen dat het verhaal nu afgelopen is, kunnen gerust zijn: auteur Jens Henrik Jensen werkt aan een vierde boek met Niels Oxen. De titel is nog onbekend of geheim. Het verhaal staat los van de Danehoftrilogie, wel wordt het een reünie met Margrethe Franck en Axel Mossman én we gaan 'echt' kennismaken met Oxens ... Bevroren vlammen (Niels Oxen #3) by. Jens Henrik Jensen. 4.07 · Rating details · 563 ratings · 63 reviews Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar...

INFORMATIE

AUTEUR
Jens Henrik Jensen
DIMENSIE
12,16 MB
BESTANDSNAAM
Oxen 3 - Bevroren vlammen.pdf

OMSCHRIJVING

Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het dilemma overpeinst dat voor hem ligt. Als de leiders van het geheime netwerk Danehof ontdekken dat ze er niet in geslaagd zijn Oxen te doden, zullen ze een meedogenloze klopjacht starten om hun fout te herstellen. Als de politie erachter komt dat hij nog leeft, zal hij gearresteerd worden voor een moord die hij niet beging. Hoewel alle kansen zich tegen hem gekeerd lijken te hebben, besluit Oxen toch dat hij de confrontatie moet aangaan met degenen die de macht hebben. Doet hij dat niet, dan blijft hij zijn leven lang op de vlucht en zal hij nooit zijn zoontje terug kunnen zien. Hij bundelt zijn krachten met Margrethe Franck, zijn voormalige partner bij de geheime dienst, en Axel Mossman, zijn vroegere baas. Hun gevecht tegen Danehof heeft voor hen alle drie monumentale gevolgen gehad. Ze kunnen alleen hun leven terugkrijgen door opnieuw de strijd aan te gaan met de schaduwmannen. Maar hoe vecht je tegen een onzichtbare vijand?

Wil je het boek lezen?Oxen 3 - Bevroren vlammen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Henrik Jensen. Lezen Oxen 3 - Bevroren vlammen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN