De zoetzure smaak van dromen

De zoetzure smaak van dromen - Sun Li | Northernlights300.org

...nt draaiende te houden. Sun en haar broer en zussen worden tegelijkertijd aangemoedigd om goed hun best te doen ... De zoetzure smaak van dromen door Sun Li - 9789026331756 ... ... ... 'De zoetzure smaak van dromen' van Sun Li (1980) beschrijft het familieverhaal achter een Chinees restaurant. De ouders van Sun Li komen in 1980 naar Nederland, met lege zakken en vijf kinderen. Zij openen een Chinees restaurant in Friesland en het hele gezin helpt mee, maar tegelijkertijd worden Sun en haar broer en zussen aangemoedigd om goed hun best te doen op school. De zoetzure smaak van dromen. Het familieverhaal achter een Chinees restaur Auteur Sun ... De ouders van Sun L ... De zoetzure smaak van dromen (e-Book) - Sun Li | Boeken.com ... . De zoetzure smaak van dromen. Het familieverhaal achter een Chinees restaur Auteur Sun ... De ouders van Sun Li komen in 1980 naar Nederland, met lege zakken en vijf kinderen. Zij openen een Chinees restaurant in Friesland. 'De zoetzure smaak van dromen' van Sun Li (1980) beschrijft het familieverhaal achter een Chinees restaurant. De ouders van Sun Li komen in 1980 naar Nederland, met lege zakken en vijf kinderen. Zij openen een Chinees restaurant in Friesland en het hele gezin helpt mee, maar tegelijkertijd worden Sun en haar broer en zussen aangemoedigd om goed hun best te doen op school. "De zoetzure smaak van dromen' van Sun Li (1980) beschrijft het familieverhaal achter een Chinees restaurant. De ouders van Sun Li komen in 1980 naar Nederland, met lege zakken en vijf kinderen. Zij openen een Chinees restaurant in Friesland en het hele gezin helpt mee, maar tegelijkertijd worden Sun en haar broer en zussen aangemoedigd om goed hun best te doen op school. De zoetzure smaak van dromen i...

INFORMATIE

AUTEUR
Sun Li
DIMENSIE
10,36 MB
BESTANDSNAAM
De zoetzure smaak van dromen.pdf

OMSCHRIJVING

"De zoetzure smaak van dromen' van Sun Li (1980) beschrijft het familieverhaal achter een Chinees restaurant. De ouders van Sun Li komen in 1980 naar Nederland, met lege zakken en vijf kinderen. Zij openen een Chinees restaurant in Friesland en het hele gezin helpt mee, maar tegelijkertijd worden Sun en haar broer en zussen aangemoedigd om goed hun best te doen op school. Hoewel de ouders blij zijn met het succes van hun kinderen, zadelt het ze ook op met een probleem: wie neemt later het restaurant over? "De zoetzure smaak van dromen' toont een gezin dat Chinees was toen het in Nederland aankwam, maar dat in de loop van tijd, net als de Nederlands-Chinese keuken, is versmolten met de Nederlandse cultuur. In haar persoonlijke, vaak tragikomische en ontroerende verhaal legt Sun Li Nederlandse cultuurgeschiedenis vast: doordat hoogopgeleide immigrantenkinderen andere loopbanen dan hun ouders kunnen kiezen, komt er een einde aan het tijdperk dat elk Nederlands dorp zijn eigen Chinese familierestaurant heeft.

Wil je het boek lezen?De zoetzure smaak van dromen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sun Li. Lezen De zoetzure smaak van dromen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN