De kracht van stress

De kracht van stress - Annemarie Frisque | Northernlights300.org

...uur. Dat de natuur je kan helpen herstellen, is geen nieuw idee ... De kracht van stilte en de invloed op je hersenen ... . De kracht van stress zoekt naar de oorzaken van stress in onszelf en is heel oplossingsgericht. De auteur begon haar loopbaan als arts. Ze behandelde mensen met migraine, maagzweren, hyperventilatie… Tot ze merkte dat de klachten bij deze mensen vaak in een andere vorm terugkwamen. Een mechanische spanning, in het Engels: stress, is de kracht die wordt uitgeoefend per oppervlakte-eenheid van een voorwerp.Er zijn vijf vormen van spanning: drukspanning, trekspanning, ... De natuur heeft een helende werking op onze geest ... .Er zijn vijf vormen van spanning: drukspanning, trekspanning, moment, schuifspanning en torsie. Mechanische spanning vervormt voorwerpen. De mate van vervorming is afhankelijk van de elasticiteit van het materiaal. Als de spanning de sterkte van het voorwerp overschrijdt ... Kracht van de ademhaling bij stress en burn-out klachten. Ademen doen we wel duizenden keren per dag, dit is een proces dat de hele dag doorgaat. Hoewel dit vaak onbewust gebeurt, kan het wel zijn dat je op een verkeerde manier ademt. Dit zie je onder andere vaak bij mensen die stress ervaren. Stress is een killer, verantwoordelijk voor meer dan de helft van ons arbeidsverzuim. In haar dagelijkse praktijk onderwijst Suzan werknemers en managers over de goede en slechte kanten van stress. Ze heeft veertien factoren leren onderscheiden die op allerlei manieren samen stress veroorzaken en vergroten, de zgn. hofleveranciers. Bestel De kracht van stress van Anne-Marie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie Frisque
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van stress.pdf

OMSCHRIJVING

Vroeg of laat krijgt iedereen in zijn leven te maken met moeilijke omstandigheden die stressgerelateerd zijn. De kracht van stress zoekt naar de oorzaken van stress in onszelf en is heel oplossingsgericht. De auteur begon haar loopbaan als arts. Ze behandelde mensen met migraine, maagzweren, hyperventilatie… Tot ze merkte dat de klachten bij deze mensenvaak in een andere vorm terugkwamen. Omdat ze steeds meer mensen met psychosomatische klachten over de vloer kreeg, ging ze zich meer richten op het psychologische aspect van stress. Vandaag slaat ze de brug tussen dit psychologische en het fysieke aspect van stress. Dat maakt van dit boek de complete gids voor wie zijn stressproblemen, zijn burnout, zijn depressie... eindelijk wil aanpakken.

Wil je het boek lezen?De kracht van stress in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Frisque. Lezen De kracht van stress Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN