Carry on en leef

Carry on en leef - Glennon Doyle Melton | Northernlights300.org

...t leven. Met vallen en opstaan, dat wel. Haar (eigenzinnige) geloof speelt daarin een belangrijke rol ... Carry on en Leef, Glennon Doyle Melton - Paperback ... ... . In 'Carry On en Leef' blikt Glennon Doyle Melton terug op haar leven so far - ze is nog maar net veertig.Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze ... In Carry on en leef blikt Melton terug op haar leven so far - ze is nog maar net veertig. Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze koos voor het leven. Met vallen en opstaan, dat wel. In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse w ... E-book: Carry on en Leef - Glennon Doyle Melton ... ... . Met vallen en opstaan, dat wel. In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse wind van Glennon Doyle Melton! Bestel Carry on en leef van Glennon Doyle Melton. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Carry on en leef van Glennon Doyle Melton en Sandra van Tongeren voor €21.50 - In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse wind van Glennon Doyle Melton, de auteur van 'Carry on en Leef'. Ze omschrijft zichzelf als 'bijna beschamend schaamteloos' met een duidelijke missie: de waarheid... In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse wind van Glennon Doyle Melton, de auteur van 'Carry on en Leef'. Ze omschrijft zichzelf als 'bijna beschamend schaamteloos' met een duidelijke missie: de waarheid vertellen. Oók als die pijnlijk is.In 'Carry On en Leef' blikt Glennon Doyle Melton terug op haar leven so far - ze is nog maar net veertig.Twintig jaar lang ... "Carry on en leef is mijn verhaal, maar ik hoop ook gedeeltelijk het verhaal van iedereen. Het gaat over verloren zijn en er weer boven op komen en dan weer terugvallen. Het gaat over ons geheime verleden dat we vaak niet graag delen. Het gaat over liefde, verlies, fouten begaan, beter worden en familie." Doorzetten...

INFORMATIE

AUTEUR
Glennon Doyle Melton
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Carry on en leef.pdf

OMSCHRIJVING

Lees hier het interview . In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse wind van Glennon Doyle Melton, de auteur van 'Carry on en Leef'. Ze omschrijft zichzelf als 'bijna beschamend schaamteloos' met een duidelijke missie: de waarheid vertellen. Oók als die pijnlijk is. In 'Carry On en Leef' blikt Glennon Doyle Melton terug op haar leven so far - ze is nog maar net veertig.Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze koos voor het leven. Met vallen en opstaan, dat wel. Haar (eigenzinnige) geloof speelt daarin een belangrijke rol. Vermakelijk, herkenbaar er vooral vol levenswijsheid, die Melton schijnbaar achteloos tentoonspreidt. Een inspirerend boek over compassie en kwetsbaar zijn.

Wil je het boek lezen?Carry on en leef in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Glennon Doyle Melton. Lezen Carry on en leef Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN