Jan Kruis Glossy

Jan Kruis Glossy - Jan Kruis | Northernlights300.org

...teld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Op zijn 80e verjaardag kwam eenmalig de Jan Kruis Glossy uit ... Boek PDF Jan Kruis Glossy | BANK72 PDF ... . In het magazine staat ondermeer een parodie op zijn eigen werk: Jan, Jans en de kinderen. Studio Stoop op bezoek bij Jan Kruis. Jan Kruis Glossy. 366 vind-ik-leuks. Jan Kruis is vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na ego-bladen als de Linda, Donald en Bommel, is het nu tijd voor de Jan Kruis Glossy. Personalia publiceert diverse boekuitgaven, magazines en websites, waaronder: Bommelglossy, Jan Kruis Gloss ... Jan Kruis Glossy | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Personalia publiceert diverse boekuitgaven, magazines en websites, waaronder: Bommelglossy, Jan Kruis Glossy, Emigratiemagazine VertrekNL, Gewoon K en nog veel meer! Jan Kruis Glossy - Jan Kruis - Paperback Jan Kruis is al vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na de ego-bladen als de Linda, Donald en de Maarten, vindt De Rode Kater het nu tijd worden voor de Jan Kruis Glossy. Jan Kruis Glossy. 363 likes · 3 talking about this. Jan Kruis is vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na ego-bladen als de Linda, Donald en Bommel, is het nu tijd voor de Jan... De Jan Kruis Glossy biedt de lezer vooral veel humor waaronder een Kruisverhoor, Jan versus Jan, Thuis bij Jan Kruis, strip Jan JAN en de kinderen, et cetera en waarom het de Jan Kruis Glossy heet en niet de Rode Kater glossy. Verschijningsdatum 8-10-2013. ISBN 9789079287277. Glossy Jan kruis (de geestelijke vader van Jan Jans en de kinderen ). Jan Kruis is al vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na... Jan Kruis is al vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na de ego-bladen als de Linda, Donald en de Maarten, vond De Rode Kater het tijd... Op zijn tachtigste verjaardag verscheen eenmalig de Jan Kruis Glossy met een indrukwekkend overzicht van zijn werk. Jan Kruis zou door de jaren diverse keren worden bekroond voor zijn werk. Zo ontving de tekenaar in 1980 de Stripschapsprijs. Op 29 april 1996 werd Jan Kruis onderscheiden als Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. De begin dit jaar overleden striptekenaar Jan Kruis, vooral bekend door de reeks Jan, Jans en de kinderen, wordt komend weekeinde geëerd met de uitgave van een geheel aan hem gewijde glossy. Jan Kruis Glossy. Jan Kruis is de tekenaar die Jan, Jans en de kinderen ooit bedacht in 1970. Na de glossy's van andere bekende Nederlanders als Linda de Mol vond de Rode Kater het hoog tijd voor een echte Jan Kruis Glossy! Jan Kruis Glossy direct en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Kruis
DIMENSIE
8,68 MB
BESTANDSNAAM
Jan Kruis Glossy.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Kruis is al vanaf 1970 geestelijk vader van Jan, Jans en de kinderen. En na de ego-bladen als de Linda, Donald en de Maarten, vond De Rode Kater het tijd worden voor de Jan Kruis Glossy. Dit kondigde hij al aan in de Bommelglossy, waarin hij Heer Bommel beticht van ''Een weerzinwekkende vorm van zelfoverschatting'' om vervolgens te beëindigen met de woorden ''Wat denkt u, zou er voor mij ooit een glossy in het verschiet liggen?'' Hoewel Jan Kruis zijn eigen gezin model heeft gestaan voor zijn meest succesvolle creatie ''Jan Jans en de kinderen'' gaat de glossy juist over de nog onbekende kant van Jan Kruis, zijn familie en zijn niet of nauwelijks andere teken- en schilderwerk. De Jan Kruis Glossy biedt de lezer vooral veel humor waaronder een Kruisverhoor, Jan versus Jan, Thuis bij Jan Kruis, strip Jan JAN en de kinderen, et cetera en waarom het de Jan Kruis Glossy heet en niet de Rode Kater glossy. De hardcover heeft 18 extra strippagina's Jan, Jan en de kinderen!

Wil je het boek lezen?Jan Kruis Glossy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Kruis. Lezen Jan Kruis Glossy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN