In de sterren

In de sterren - Minnie Darke | Northernlights300.org

...tste sterren hebben een massa van ongeveer 1/13 van de massa van de Zon (2 x 10 30 kg) ... Recensie Nederlands Recensie: Een weeffout in onze sterren ... ... . Bij een nog lagere massa is de druk en temperatuur in de kern niet hoog genoeg om kernfusie op gang te brengen en spreekt men niet van een ster. Er zijn wel veel zwaardere sterren, van 150 of meer keer de zonnemassa. Als je op een heldere maanloze nacht, ver van de bewoonde wereld, naar de hemel kijkt, kun je enkele duizenden sterren zien. Sterren zijn eigenlijk zonnen. Onze zon is een gewone ster! Dat de zon zo helder is ... 16. Sterren ... . Sterren zijn eigenlijk zonnen. Onze zon is een gewone ster! Dat de zon zo helder is komt doordat de zon veel dichterbij de aarde staat dan de sterren. Daarom lijkt hij ook erg groot. Veel sterren zijn echter groter dan de zon. In de sterren laat op een heerlijke manier zien wat het domino-effect is van Justines astrologische bemoeienissen, en is daarnaast een ontroerende roman over vriendschap, toeval, de liefde en het leven. Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens...

INFORMATIE

AUTEUR
Minnie Darke
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
In de sterren.pdf

OMSCHRIJVING

Het was maar een horoscoop in een tijdschrift... Het kon toch geen kwaad om die een beetje te veranderen?Soms heeft het lot gewoon een beetje hulp nodig… Wanneer Justine Carmichael – Boogschutter, journalist in wording, scepticus – haar jeugdliefde Nick Jordan – Waterman, worstelend acteur, bijgelovige – tegen het lijf loopt, zou dit toeval kunnen zijn. Of het zou in de sterren geschreven kunnen staan.Justine werkt voor de Alexandria Park Star – en Nick, ontdekt ze, vertrouwt volledig op de horoscoop in dit tijdschrift. In een poging om Nick voor haar te laten vallen bedenkt Justine een geniaal plan: elke maand past ze de Waterman-horoscoop een beetje aan. Een heel klein beetje. Het zijn tenslotte de sterren maar. Wat zou hier ooit mis mee kunnen gaan?In de sterren laat op een heerlijke manier zien wat het domino-effect is van Justines astrologische bemoeienissen, en is daarnaast een ontroerende roman over vriendschap, toeval, de liefde en het leven.

Wil je het boek lezen?In de sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Minnie Darke. Lezen In de sterren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN