Hoe je mollen vangt

Hoe je mollen vangt - Marc Hamer | Northernlights300.org

... dan beu? Weet dan dat er heel wat middeltjes bestaan waarmee je mollen zelf uit je tuin kan verjagen of definitief kan bestrijden ... Mollen verdrijven op een diervriendelijke manier | TuinTuin ... . Hoe je mollen vangt . Koen Boelens. Aster en Vonk - Feeën in het woud De man die alles zag . Doris de Dappere en de draak van Raadselstad . Echte Duiven in de nesten . Echte duiven vangen boeven Echte Duiven verslinden gevaar Hoe je mollen vangt . Anneke Bok. About a boy Hoe je mollen vangt. Auteur: Marc Hamer. E-book op Bol.com (€ 10,99) Tweeten. Omschrijving Hoe je mollen vangt. Knielend in een modderig veld, iets ... Mollen - Oma Weet Raad ... . Auteur: Marc Hamer. E-book op Bol.com (€ 10,99) Tweeten. Omschrijving Hoe je mollen vangt. Knielend in een modderig veld, iets zachts met blauwzwart haar in zijn hand, zweert Marc Hamer dat hij, na jaren als mollenvanger, nooit meer een mol in een val zal laten lopen. Hoe je mollen vangt. Marc Hamer - Hardback - 256 pagina's. Details Knielend in een modderig veld, iets zachts met blauwzwart haar in zijn hand, zweert Marc Hamer dat hij, na jaren als mollenvanger, nooit meer een mol in een val zal laten lopen. Hoe je mollen vangt - Marc Hamer - Hardcover Knielend in een modderig veld, iets zachts met blauwzwart haar in zijn hand, zweert Marc Hamer dat hij, na jaren als mollenvanger, nooit meer een mol in een val zal laten lopen. Als je na enkele dagen geen resultaat meer hebt, wacht dan af of er ergens anders nog mollen komen en handel op dezelfde manier. Toegevoegd na 7 uur: Als je alleen nog maar molshopen ziet, komen op die plaatsen de mollen omhoog. Een mollenklem werkt met een plaatje dat omhoog moet worden geduwd....

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Hamer
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Hoe je mollen vangt.pdf

OMSCHRIJVING

Knielend in een modderig veld, iets zachts met blauwzwart haar in zijn hand, zweert Marc Hamer dat hij, na jaren als mollenvanger, nooit meer een mol in een val zal laten lopen. In dit oprechte en subtiele boek vertelt Hamer hoe dit bijzondere beroep op zijn pad kwam en wat hij leerde van de vele uren die hij doorbracht in de natuur van Wales, op zoek naar het bijzondere beestje dat in het donker onder onze voeten leeft.Een poëtisch boek over onze menselijkheid en sterfelijkheid, vol prachtige natuurobservaties en wetenswaardigheden over de mol, en doortrokken van dankbaarheid voor een leven dat geleid mocht worden in de natuur, die zelfs in tijden van wreedheid en verval nog schoonheid biedt.

Wil je het boek lezen?Hoe je mollen vangt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Hamer. Lezen Hoe je mollen vangt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN