Het bos slaapt

Het bos slaapt - Dautremer Rébecca | Northernlights300.org

... bos slaapt Davidsfonds / Vanaf 6 jaar / Harde kaft - 64 p ... Reisaanbiedingen - slapen in het bos - Libelle ... . / 29,5 x 34 cm. ISBN nummer : 9789059088597 :: Bestel. Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016 31 06 00 - fax: 016 31 06 08 - [email protected] Het bos slaapt Een bijzondere kijk op het verhaal van Doornroosje. Rébecca Dautremer (auteur) Rébecca Dautremer (illustrator) De subtitel op de kaft verklapt dat het sprookje van 'Doornroosje' door een andere bril bekeken zal worden. ... In een doodstil bos lopen twee mannetjes. Iedereen s ... Geen virus in het bos! En dus slapen we bij Slapen in het Bos ... . ... In een doodstil bos lopen twee mannetjes. Iedereen slaapt, zou het met een vloek te maken hebben? Groot prentenboek met paginagrote kunstzinnige kleurenillustraties, gebaseerd op het sprookje Doornroosje. Vanaf ca. 6 jaar.; Door Rébecca Dautremer Twee mannen gaan uit wandelen in het bos. Het is er doodstil. De dieren en mensen daar lijken wel bevroren. 'Weet jij waarom iedereen slaapt?', vraagt de een. De ander kijkt bedachtzaam toe. Totdat hij een schone slaapster ontdekt. Misschien heeft een kwade fee haar vervloekt. Misschien heeft ze geen zin om te bewegen. Of… zou ze ergens op wachten?Opgepast: in dit prentenboek vind je een ... Slapen in het Bos heet de stek, hoe toepasselijk. Slapen in het Bos. Slapen in het Bos. Slapen in het bos is een dromerig huisje van hout net buiten Apeldoorn. Op de website staat het al, en het is echt zo: als je aan komt rijden, mag je voor één keer het bordje met verboden in te rijden gewoon voorbij. Slapen in het bos, Apeldoorn: Bekijk 36 reizigersbeoordelingen, 57 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Slapen in het bos, gewaardeerd als nr.3 van 7 bijzondere accommodaties in Apeldoorn en geclassificeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor. Je slaapt midden in het bos, hebt volop privacy en het enige teken van leven dat je ziet is van wilde dieren. Eekhoorntjes, herten, wilde zwijnen… de natuur is heel dichtbij! Even het wildrooster over en je bevindt je in de uitgestrekte bossen op de Veluwe. Deze vakantiehuizen, B&B's en glampingadressen bevinden zich in of nabij het bos. Recensie: Het bos slaapt - Rébecca Dautremer. Wie kent het verhaal van Doornroosje niet? Welnu, in Le Bois slaapt iedereen al honderd jaar en alleen een kus uit liefde van een prins kan iedereen doen ontwaken. Het verhaal is alom bekend, maar krijgt toch een ander tintje mee in deze versie. Dat merk je natuurlijk al aan de subtitel 'Een ... De Leeuwenkoning In het Bos Slaapt de Leeuwenkoning. De Nederlandse versie. Goede kwaliteit. Alle rechten gaan naar de rechtmatige eigenaren. Niets hiervan i... Het bos slaapt een bijzondere kijk op het verhaal van Doornroosje Rébecca Dautremer. Nederlands | Hardcover € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis...

INFORMATIE

AUTEUR
Dautremer Rébecca
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Het bos slaapt.pdf

OMSCHRIJVING

Twee personen, waarvan er een op een prins lijkt, staan te praten aan de rand van de weg. Ze merken een vlinder op, een kikker, een konijn, een olifant, een ridder... allemaal in slaap. Dichter bij de stad merken ze een kind op een schommel, een orkest, twee boksers, een koning en een koningin... al iets wakkerder.Er is geen twijfel aan, we bevinden ons in de wereld van Doornroosje.In dit magische prentenboek brengt Rébecca Dautremer haar eigen versie van dit populaire sprookje.

Wil je het boek lezen?Het bos slaapt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dautremer Rébecca. Lezen Het bos slaapt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN