En Wel Hierom ...

En Wel Hierom ... - Onbekend | Northernlights300.org

...ne zetje om hun partner te bedriegen? Deze vrouwen vertellen eerlijk waarom ... Steeds meer vrouwen gaan vreemd. En wel hierom ... ... En wel hierom Geen lastminutestress, flinke kortingen… Vijf goede redenen om je vakantie nu al vast te leggen. Libelle samen met VakantieXperts. Advertentie. Gemoedsrust; Hoe eerder je boekt voor het hoogseizoen, hoe beter. Faculteit Economie en Bedrijfskunde; Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen; Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap; Faculteit der Letteren; Faculteit Medische Wetenschappen; Faculteit Rechtsgeleerdheid; Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen; Faculteit Wijsbegeerte; Faculty of Science and Engineering; University College... En wel hierom @PSL65 • 15 Apr 09:21 CET RT @itisme_Patty : Ach ja hoo ... En wel hierom - de betekenis volgens Jemig de pemig! ... ... En wel hierom @PSL65 • 15 Apr 09:21 CET RT @itisme_Patty : Ach ja hoofdverdachte die weer vrij rond loopt na de aanval op het #homostel in #Amsterdam , mag bij #RTLBoulevard zijn verhaal doen. Hij is dus niet alleen vrij maar krijgt ook nog een podium. En wel hierom 'Mijn naam is Cor van der Laak, en wel hierom.'Zo begon Cor van der Laak, een typetje van Kees van Kooten, zijn talloze donderpreken. Van der Laak, die op 29 oktober 1978 debuteerde, was buitengewoon populair bij een groot publiek. Lees je slides niet, en wel hierom! Al jaren vertel ik dat, volgens cognitieve belastingtheorie, leren en begrijpen verhinderd wordt als je jouw slides (PowerPoint, Prezi, PowToon,…) voorleest. De reden hiervoor is wat heet de redundantie principe (overtolligheidsprincipe; Sweller, 2005)....

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
En Wel Hierom ....pdf

OMSCHRIJVING

Koot en Bie erelid van het Genootschap Onze Taal, en wel hierom... Onze taal eert de bijzondere bijdrage van Kees van Kooten en Wim de Bie aan het Nederlands. Niet alleen introduceerden zij tal van creatieve nieuwe woorden en uitdrukkingen, ook maakten zij jarenlang miljoenen Nederlanders taalbewuster door te wijzen op uitwassen in ons taalgebruik. Het heeft ons behoed voor een heleboel lelijk Nederlands en tegelijk onze ogen gehopend voor mooie taal. Zoals die van Van Kooten en De Bie zelf, want dit boek bevat ook een lexicon van 50 woorden en uitdrukkingen van dit bekroonde duo die volledig zijn opgenomen in het Standaardnederlands.

Wil je het boek lezen?En Wel Hierom ... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen En Wel Hierom ... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN