De infiltrant

De infiltrant - Alex Berenson | Northernlights300.org

...oorspelbare toekomst. Het is het verhaal van Danny, politieman en de rechtschapen zoon van een inspecteur van politie, wiens leven totaal verandert in één fataal ... De infiltrant | De Volkskrant ... ... Infiltrant De politiefunctionaris of burger die, al dan niet onder de dekmantel van een aangenomen identiteit, onder gezag van het Openbaar Ministerie en onder regie van de politie, (het criminele milieu binnendringt en) in het criminele milieu toepasselijke hand elingen verricht of zal gaan verrichten, dan wel aan een (criminele) Organisatie goederen of dien... With Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft, Natali Broods, Peter Van den Begin. Danny Desmedt is about to close a deal. But boy, is he at the wrong time at the ... De infiltrant van Dennis Lehane | Boek en recensies ... ... ... With Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft, Natali Broods, Peter Van den Begin. Danny Desmedt is about to close a deal. But boy, is he at the wrong time at the wrong place. His new "client", Freddy 'Transbern' Bernaerts turns out to be a drug trafficker, under secret surveillance by the police. And Danny - is a convicted con artist. He is about to end up behind bars again. Aan de ene kant moet hij kiezen voor wat 'goed' is, zijn werk. Maar aan de andere kant krijgt hij een loyaliteitsgevoel voor de criminelen die hij als vrienden is gaan zien. Infiltrant is hiermee niet bijzonder origineel, maar door de authentieke aanpak en acteerwerk werkt de film wel. 'Infiltrant' Recensie - Filmtakers Hier vind je alle afleveringen van de serie De Infiltrant. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. De infiltrant. Jarenlang leidde Robert Mazur een dubbelleven. Voor zijn vrienden was hij ambtenaar, in de onderwereld was hij Bob Musella, een serieuze en gerespecteerde speler in een van de meest gewelddadige drugkartels ter wereld. In opdracht van de Amerikaanse overheid pleegde hij meer misdaden dan wie dan ook, maar was geoorloofd dit leven te leiden. Een politiereeks met een hoek af, gebaseerd op waargebeurde feiten. Dat is 'De Infiltrant', waar VTM vanaf vanavond mee uitpakt. Met Geert Van Rampelberg in zijn eerste échte hoofdrol, als ... De politie-infiltrant zag de plannen van de groep concreter worden en hielp daar een handje bij. Hij leverde 100 kilo onklaar gemaakte kunstmest, bedoeld voor een autobom, en bezorgde de groep vijf onklaar gemaakte pistolen. F C De Kampioenen S08E08 De infiltrant DVDrip XviD ADDiCT tom walmagh. Loading ... F C De Kampioenen S08E02 Café zonder bier DVDrip Xvi...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Berenson
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
De infiltrant.pdf

OMSCHRIJVING

Angstaanjagend actuele spionage thriller over de reële dreiging van jihadisme.Winnaar van de Edgar Allan Poe Award!Spionage thriller voor de fans van David Baldacci en John Grisham.De ergste nachtmerrie van de directeur van de CIA lijkt werkelijkheid te worden: een topspion doet het ondenkbare en stuurt berichten door aan IS om hen te waarschuwen voor geplande operaties. Het achterhalen van de identiteit van deze mol zonder hem te alarmeren, zal buitengewoon moeilijk worden. Om deze verrader binnen de eigen gelederen uit te schakelen, zal topspion John Wells in een rol moeten kruipen waarvan hij hoopte dat hij die voor altijd achter zich had gelaten. Hij heeft geen andere keus dan zijn vorige gefabriceerde identiteit van Al Qaida-jihadist weer aan te nemen en zich tussen de meest wantrouwende en gewelddadige mensen ter wereld te begeven.

Wil je het boek lezen?De infiltrant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Berenson. Lezen De infiltrant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN