Ho'oponopono anders bekeken

Ho'oponopono anders bekeken - Luc Bodin | Northernlights300.org

...go in verbinding komt te staan met je hogere zelf ... Amazon.fr - Ho'oponopono anders bekeken: een niewe kijk op ... ... . Op zoek naar Deltas Boek Ho'Oponopono Anders Bekeken? Bestel nu eenvoudig bij Juttu • Gratis levering vanaf €30 • Uitgebreide klantenservice • Veilig betalen Een niewe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel Ho'oponopono is een eeuwenoude Hawaïaanse levensfilosofie. Met deze spirituele methode kunnen we de negatieve Ho'oponopono. De naam alleen al maakt je nieuwsgierig. Het kl ... Ho'oponopono anders bekeken - Luc Bodin - (ISBN ... ... . De naam alleen al maakt je nieuwsgierig. Het klinkt heel anders dan NLP, systemisch werk of kwantum healing maar in haar effectiviteit doet het niet onder voor deze bekende persoonlijke groei methodes. Wat wel het verschil maakt, is de eenvoud en de toegankelijkheid van Ho'oponopono (HOP) maar dat ga je zo meteen zelf ontdekken…Oh ja, ik heb trouwens een handig en bondig ... Ho'oponopono: De deur naar vergeving openen. Ho'oponopono is ontstaan uit het feit dat alle leven verbonden is en allemaal bestaat uit dezelfde essentie. Verder, creëren we alles wat zich in ons leven voordoet, groot of klein, door de vibraties die dominant in ons wezen aanwezig zijn. We zijn een menselijke projector....

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Bodin
DIMENSIE
4,40 MB
BESTANDSNAAM
Ho'oponopono anders bekeken.pdf

OMSCHRIJVING

Een niewe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueelHo'oponopono is een eeuwenoude Hawaïaanse levensfilosofie. Met deze spirituele methode kunnen we de negatieve herinneringen uitwissen die verantwoordelijk zijn voor onaangename gebeurtenissen in ons leven. In de loop van de tijd is Ho'oponopono enorm veranderd. Terwijl Ho'oponopono vroeger gebruikt werd om de leden van een stam te verzoenen, is die in de 20ste eeuw een doeltreffend middel voor persoonlijke heling en ontwikkeling geworden. Tegenwoordig is het dankzij de nieuwe Ho'oponopono, die werd ontwikkeld door dr. Luc Bodin, mogelijk om nog verder te gaan. Met behulp van de juiste affirmaties, oefeningen en technieken kunnen we doordringen tot de oorsprong van een probleem: de allereerste negatieve herinnering. We kunnen ons er voor eens en voor altijd van bevrijden door die herinnering om te zetten in positieve, harmonieuze energie.Met dit boek, dat zowel de geschiedenis van Ho'oponopono als de belangrijkste principes (Aloha, de Huna, Mana enzovoort) ervan in kaart brengt, geeft dr. Luc Bodin ons waardevolle inzichten om het leven radicaal te veranderen. Door onszelf liefde en vergiffenis te schenken, worden onze problemen verleden tijd, vinden we innerlijke vrede en vooral: ons ware ik.

Wil je het boek lezen?Ho'oponopono anders bekeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Bodin. Lezen Ho'oponopono anders bekeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN