Het oog van de naald

Het oog van de naald - Jo Claes | Northernlights300.org

...in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik wilde beweging in het oog van de naald creëren ... PDF Door het oog van de naald - Lochem ... . Door het oog van de naald. Sluiten . Ook interessant. Sport 6 jun 2020 . Dirk Kuyt en zijn vrouw Gertrude na 22 jaar uit elkaar. Sport 4 jun 2020 . Kerkrade wil zijn Roda helpen: huur stadion naar 250.000 per jaar. Sport 29 mei 2020 . Voetbal ... Twee klassiekers van bestsellerauteur Ken Follett in een nieuwe vormgeving Door het oog van de naald was de internationale doorbraak van Ken Follett Zijn wapen is een mes en zijn codenaam De Naald. Hij is Hitlers beste undercoveragent - een koude en professionele moordenaar. Het is 1944, ... oog van de naald - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . Hij is Hitlers beste undercoveragent - een koude en professionele moordenaar. Het is 1944, een paar weken voor D-Day. Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.. Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. In 'Het oog van de naald' verschijnen de zkv's van 2015 en 2016 in druk. Ook de stukken die de auteur schreef voor de Vlaamse krant 'De Standaard' zijn in de bundel opgenomen. Het is opnieuw een fantastische bundel geworden met de vertrouwde mengeling van taoïsme, humoristische observaties over stad en land, mooie verhalen over literatuur en dieren en veel wijsheid. Voor deze herder maak je een stoere trui van de gebreide stof die in het pakket zit.Op zi.....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Claes
DIMENSIE
10,14 MB
BESTANDSNAAM
Het oog van de naald.pdf

OMSCHRIJVING

Max Cerulus, leraar aan het Heilig-Hartinstituut in Heverlee, wordt aangeklaagd wegens intimidatie van een leerling. De ouders van het meisje eisen een tuchtmaatregel, de directie tracht de gemoederen te bedaren, de leerkrachten reageren verdeeld. Kort daarna wordt een vrouwelijke collega dood aangetroffen in de kelders van de school.Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de Leuvense politie, probeert de misdaad op te lossen. Hij moet zich daarbij een weg banen door een kluwen van professionele conflicten en seksuele intriges. Wanneer een week later een tweede slachtoffer valt, wordt de zaak nog gecompliceerder.Terwijl Berg de handen vol heeft met het ontrafelen van de dubbele moord, wordt hij zelf het mikpunt van een stalker die zijn prille relatie met Manon bedreigt. Alsof dat niet genoeg is, lijkt een angstvallig verzwegen seksueel schandaal op school verband te houden met de twee doden. Het onderzoek mondt uit in een psychologisch steekspel tussen Berg en enkele verdachten.

Wil je het boek lezen?Het oog van de naald in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Claes. Lezen Het oog van de naald Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN