Het grote quizboek voor stellen

Het grote quizboek voor stellen - none | Northernlights300.org

...ls anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu ... HET GROTE RUBEN VAN GUCHT SPORZA QUIZBOEK. - Sportmediashop ... . Alle categorieën Tuin ... Om voortaan altijd het juiste antwoord te kennen en elke situatie de baas te zijn, heb ik voor u en voor mezelf Het grote Sporza quizboek opgesteld. Met veel zorg en geduld heb ik de sport-geschiedenis uitgeplozen en de meest markante, tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen gebundeld in dit boek. Van tennis tot snooker, van hockey tot Het grote quizboek voor kinderen | ISBN ... bol.com | Het wereldgeschiedenis-quizboek ... . Van tennis tot snooker, van hockey tot Het grote quizboek voor kinderen | ISBN 9789044749908 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 10 • Het grote Knack Quizboek 1 In 1998 opende in Antwerpen het restaurant Absoluut Zweeds. Intussen is dat restaurant gesloten. Wie stond daar aan het fornuis? Hij maakt ook rendiergehaktballetjes voor Delhaize. Zijn voornaam is Christer. 2 Eind 2013 werd op Eén een se-rie uitgezonden over een Vlaams boerengezin dat cannabis begint te Het grote quizboek is ideaal voor nieuwsgierige kinderen van 7 tot 10 jaar. Een ontdekkingstocht in 7 thema's: voeding, het menselijk lichaam, de natuur, de dieren, het weer en de seizoenen, de hemel en de aarde, de landen van de wereld. Elke quizvraag is méér dan gewoon een vraag. Het is ook een leuk weetje....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
Het grote quizboek voor stellen.pdf

OMSCHRIJVING

Ken jij jouw partner door en door? In dit grappige boek leer je elkaar door middel van een spel beter kennen. Beslis wie speler 1 en wie speler 2 is en start met lezen. Je komt dan allerlei vragen tegen die je moet beantwoorden over je partner. Niet alleen ludieke vragen komen aan bod, ook serieuze onderwerpen. De ene keer beantwoord je door middel van een zin, een andere keer is het een meerkeuze vraag en soms moet je iets tekenen. Degene die het antwoord goed heeft geraden krijgt een punt. Het papier in het boek is er voor gemaakt om op te schrijven en tekenen. Neem het mee op vakantie, leg het thuis op tafel of geef het leuk cadeau!

Wil je het boek lezen?Het grote quizboek voor stellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Het grote quizboek voor stellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN