De Kerstmisaurus - De Kerstmisaurus

De Kerstmisaurus - De Kerstmisaurus - Tom Fletcher | Northernlights300.org

... en zijn dino. Op kerstavond begint er een magisch avontuur, vol vriendschap, familie en alles wat met kerst te maken heeft! Dit vrolijke verhaal is fantasierijk, prachtig geïllustreerd en een echte aanrader voor de feestdagen! De Kerstmisaurus ; De Kerstmisaurus en de Winterheks ; Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel ... De Kerstmisaurus - Billy Bones ... . Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Probeer Storytel 14 dagen gratis. Het verhaal. Een verhaal over kerst met de Kerstman en kerstelfen. Titel: De Kerstmisaurus Uitgeverij: Billy Bones Jaartal: 2018 Bladzijden: 384 Illustrator: Shane DeVries Vertaler: Lidwien Biekmann Genre: Kerst, sprookjes Leeftijd: 8+ Lees dit boek De leukste plek om ... De Kerstmisaurus | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... . Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Probeer Storytel 14 dagen gratis. Het verhaal. Een verhaal over kerst met de Kerstman en kerstelfen. Titel: De Kerstmisaurus Uitgeverij: Billy Bones Jaartal: 2018 Bladzijden: 384 Illustrator: Shane DeVries Vertaler: Lidwien Biekmann Genre: Kerst, sprookjes Leeftijd: 8+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Lesplan 'De Kerstmisaurus' Om kinderen te enthousiasmeren om het boek te lezen en hen te stimuleren om erover na te denken kun je het boek koppelen aan mini leeslessen. Dit zijn tevens manieren om met kinderen in gesprek te raken over boeken en hun interesses te ontdekken. Enkele mini leeslessen voor het boek De Kerstmisaurus zijn: De Kerstmisaurus is een hartverwarmend verhaal over Willem Tuffer, zijn kerstgekke vader en zijn dino. Op kerstavond begint er een magisch avontuur, vol vriendschap, familie en alles wat met kerst te maken heeft! Dit vrolijke verhaal is fantasierijk, prachtig geïllustreerd en een echte aanrader voor de feestdagen! De Kerstmisaurus | ISBN 9789463850278 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een jaar geleden ontmoette Willem tijdens een ongeloof lijk avontuur zijn wonderlijke vriend, de Kerstmisaurus. Nu keert hij terug naar de Noordpool, waar hij de mysterieuze Winterheks ontmoet. Wanneer Willem ontdekt dat het lot van kerst op het spel staat, moeten hij en de Kerstmisaurus met de Winterheks samenwerken om het kerstfeest te redden... De Kerstmisaurus en de Winterheks - De Kerstmisaurus van Tom Fletcher (boek, gebonden, ISBN 9789463850094). 'Ze is het best bewaarde kerstgeheim van allemaal,' fluisterde de Kerstman. 'Zonder haar zou Kerstmis niet bestaan. Ze... De Kerstmisaurus is een hartverwarmend kerstverhaal geschreven door Tom Fletcher, de leadzanger van de Britse band McFly. Inmiddels is het boek aan 20 landen verkocht, was er vorig jaar een grote musical van in Londen en wordt op het moment gewerkt aan een verfilming....

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Fletcher
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
De Kerstmisaurus - De Kerstmisaurus.pdf

OMSCHRIJVING

Willem heeft één grote wens: een dino voor kerst. Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet?Maak kennis met Willem Tuffer, een 10-jarig jongetje dat helemaal gek van dino's is. Op school heeft hij het niet altijd makkelijk: het nieuwe meisje in de klas, Brenda Kwel, doet er alles aan om hem het leven zuur te maken. En oh ja, hij zit ook nog in een rolstoel. Maar dan gebeurt er iets magisch… Voor kerst heeft hij namelijk maar één grote wens: een eigen dino! Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet? De Kerstmisaurus is een hartverwarmend verhaal over Willem Tuffer, zijn kerstgekke vader en zijn dino. Op kerstavond begint er een magisch avontuur, vol vriendschap, familie en alles wat met kerst te maken heeft!Dit vrolijke verhaal is fantasierijk, prachtig geïllustreerd en een echte aanrader voor de feestdagen!

Wil je het boek lezen?De Kerstmisaurus - De Kerstmisaurus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Fletcher. Lezen De Kerstmisaurus - De Kerstmisaurus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN