Muis - Het grote flap-uit boek van muis

Muis - Het grote flap-uit boek van muis - Lucy Cousins | Northernlights300.org

...n dat maakt het zeer aantrekkelijk voor jonge kinderen ... Ontdek de wereld met Muis - Leopold ... . Tevens is de vormgeving erg leuk bedacht en goed uit gewerkt. En in de winter speelt ze met haar vrienden in de sneeuw.Naast de bekende verrassingen achter de flapjes nu ook draaischijven met alle voorwerpen die Muis tegenkomt: zo kun je leren met Muis!-Vervolg op HET GROTE FLAP-UIT BOEK VAN MUIS-Leerzaam boek voor nieuwschierige peutertjes-Voorzien van stevige flapjes voor onderzoekende knuistjes Get this from a library! Het grote flap-uit boek van Muis. [Lucy Cousins] -- Hardkartonnen, vierkant prentenboe ... Bureau ISBN - Het huis van Muis ... . [Lucy Cousins] -- Hardkartonnen, vierkant prentenboek met grote, kleurrijke illustraties aan de hand waarvan peuters allerlei begrippen en tegenstellingen kunnen leren, maar ook kunnen leren tellen en kleuren ... Het grote flap-uit boek van Muis. Spelen en leren met Muis! Muis heeft zo veel te doen. Als je de flapjs optilt, help je haar zoeken naar haar vriendjes, werken in de tuin en schilderijen maken. Spelenderwijs leer je een heleboel getallen, kleuren en vormen en tegenstellingen. Lucy Cousins - Het Grote Flap-uit Boek Van Muis Het boek Het Grote Flap-uit Boek Van Muis van de auteur Lucy Cousins is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Grote Flap-uit Boek Van Muis" is tweedehands te koop vanaf € 9,98 bij Bol.com. Muis en haar vriendjes hebben altijd pret. Ze beleven de leukste avonturen: ze gaan met de bus, houden een verkleedpartijtje, spelen in het zwembad en nog veel meer. Lees je mee? 6 vrolijke voorleesverhalen in 1 dik boek! Nu met bewegend lenticulair op het omslag! BESLIST.nl | Aanbiedingen, reviews & prijsvergelijking voor boek Het grote flap-uit boek van Muis. Muis en haar vriendjes hebben altijd pret. Ze beleven de leukste avonturen. Lees je mee? 6 voorleesverhalen in 1 dik boek! Meer plezier met Muis! Niemand beschrijft en tekent de wereld van het kind beter dan Lucy Cousins. Met kleine herkenbare grapjes en in helde...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucy Cousins
DIMENSIE
4,19 MB
BESTANDSNAAM
Muis - Het grote flap-uit boek van muis.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Muis. Spelen en leren met Muis!Muis heeft zo veel te doen. Als je de flapjs optilt, help je haar zoekennaar haar vriendjes, werken in de tuin en schilderijen maken. Spelenderwijsleer je een heleboel getallen, kleuren en vormen en tegenstellingen.

Wil je het boek lezen?Muis - Het grote flap-uit boek van muis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Cousins. Lezen Muis - Het grote flap-uit boek van muis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN